Annonce:
Annonce:

Undskylder til tv-vært: - Jeg troede du åd babyer

Et tidligere medlem af 'QAnon' var overbevist om, at CNN-journalisten Anderson Cooper åd babyer, tilbad Satan og drak blod fra børn - nu undskylder han

Anderson Cooper er en Satan-tilbedende, baby-ædende pædofil - eller det troede et tidligere medlem af 'QAnon' i hvert fald. Foto: Jason Mendez/Ritzau Scanpix
Anderson Cooper er en Satan-tilbedende, baby-ædende pædofil - eller det troede et tidligere medlem af 'QAnon' i hvert fald. Foto: Jason Mendez/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

CNN-journalisten Anderson Cooper forventede nok ikke at få en undskyldning, da han satte sig for at undersøge den konspiratoriske bevælgelse 'QAnon' i det kommende program på CNN 'Inside the QAnon Conspiracy'.

Her konfronterede han et tidligere medlem af gruppen Jitarth Jadeja i et interview, om han virkelig mente, at 'højtstående demokrater og kendte tilbad Satan og drak blod fra babyer', skriver Too Fab og CNN.

- Anderson, det troede jeg, du gjorde, lød svaret fra Jadeja.

- Og det vil jeg gerne sige undskyld for - lige nu. Så jeg beklager, at jeg troede, du åd babyer. Men ja, det gjorde jeg helt klart.

- Troede du virkeligt, at jeg drak babyers blod? spurgte Cooper.

- Ja, det gjorde jeg, svarede Jadeja, der forklarer, at han forlod QAnon i 2019.

Twitter blokerer 70.000 profiler for at dele QAnon-indhold

Annonce:

Udenjordiske fugle-rumvæsner
Den vilde konspiration opstod på forummet '4chan' efter en bruger, der gik under navnet 'Q', tilbage i 2017 delte en lang række ubegrundede påstande og teorier.

Det til trods fik påstandene større og større opbakning fra den radikale højerefløj, og snart var historien, at et Satan-tilbedende hemmeligt fællesskab bestående af pædofile, der besad poster i regeringer, store virksomheder og medier - og som havde for mål at underminere tidligere præsident Trump.

Cooper spurgte Jadeja, hvad dog fik ham til at tro det om ham.

- Det var fordi, at 'Q' nævnte dig - han nævnte dig meget tidligt. Han nævnte dig ved navn og din familie. Og ja - for at være ærlig - det snakker folk stadig om i dag, forklarer Jadeja.

- Nogle troede, du var en robot. Lige det troede jeg ikke på - jeg troede QAnon var en del af militærets efterretning, og udover det, at 'folkene bag' i virkeligheden var en gruppe inter-dimensionelle, udenjordiske fugle-rumvæsner kaldet 'Blue Avians'.

Annonce:

- Jeg var så dybt nede i dette konspiratoriske sorte hul, at jeg nærmest bare valgte enhver historie, jeg ønskede at tro på.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: