Ung hjerteknuser giver vand til fattige

Med en ny kampagne på Twitter kæmper Ed Sheeran for at give folk uden mulighed for rent drikkevand et bedre liv

Selv om han ikke ligefrem selv har pengeproblemer, tænker han meget på folk, der ikke er lige så heldige som ham selv.

I hvert fald forsøger den britiske sanger Ed Sheeran at hjælpe til med, at folk i nød i hvert fald har rent vand at drikke.

- For hver person, der re-tweeter det her opslag, vil Life Water UK donere 450 liter vand til personer, som har brug for det, skriver den unge hjerteknuser således på sin Twitter-profil.

Life Water UK er en virksomhed, som sælger vand på flasker, og de arbejder aktivt på at få distribueret deres vand til landene i den tredje verden.

For eksempel skriver de på deres hjemmeside, at hver gang de sælger en flaske vand, donerer de samtidig 1000 liter vand til nogle mennesker, der har brug for det.

Ed Sheeran blev for nylig taget for at køre race uden kørekort. (Foto: AP) Intl. kendte Se hvem Ed Sheeran er inspireret af

Og når Ed Sheeran melder sig ind i kampen for mennesker i nød, er det formentlig noget, der kan mærkes hos Life Water UK.

I hvert fald er den 24-årige musiker på meget kort tid blevet ekstremt populær. Han spiller således konstant udsolgte koncerter for tusindvis af mennesker, og næsten 13 millioner mennesker følger hans Twitter-profil.

10 kommentarer
Vis kommentarer