Ung Hollywood-skuespiller dræbt i ulykke

Den blot 27-årige Star Trek-skuespiller Anton Yelchin er død efter en trafikulykke søndag morgen

Anton Yelchin omkom søndag morgen i en tragisk ulykke. (Foto: AP)
Anton Yelchin omkom søndag morgen i en tragisk ulykke. (Foto: AP)

Skuespillertalentet Anton Yelchin, der er bedst kendt for sin rolle som Chekov i de nye 'Star Trek'-film, er søndag morgen død blot 27 år gammel.

Det skriver det internationale nyhedsbureau AP.

Han blev dræbt i en fatal trafikulykke søndag morgen, bekræfter hans agent Jennifer Allen over for nyhedsbureauet. De fulde omstændigheder om ulykken forekommer dog endnu ikke.

Yelchin havde en lang karriere som skuespiller bag sig. Han spillede med i sin første film i år 2000, men det egentlige gennembrud kom først i 2006, hvor han blandt andet spillede over for Justin Timberlake i filmen Alpha. Han har ligeledes spillet med i Speilbergs miniserie Taken.

Skuespilleren blev født i Rusland, men flyttede til USA med sine forældre, da han var helt lille. Hans forældre har ikke ønsket at udtale sig om dødsfaldet.

Motoren var tændt
Ifølge mediet TMZ skulle Anton Yelchin have øvet på en filmrolle. Men da han ikke mødte op tog flere af hans venner hjem til hans hus. Her fandt de ham fastklemt mellem hans bil og en mur.

Kilder i politiet fortæller til TMZ, at motoren stadig var i gang, da vennerne fandt ham og slog alarm.

Med sit dødsfald skriver Yelchin sig ind i klubben af kendte mennesker, der har mistet livet som 27-årig.

Stjerner som Amy Winehouse, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain og Jimi Hendrix døde alle i den alt for tidlige alder.

Ung Hollywood-skuespiller dræbt i ulykke

Her ses Anton Yelchin på den røde løber i New York i 2015. (Video: Splash)