Ups! Dansk ugeblad laver Prince-brøler

Se og Hør bringer i denne uge en uheldig notits om den afdøde popstjerne

- Der er ikke noget at gøre. Vi kan ikke trykke det om, det er logistisk umuligt, siger Se og Hørs chefredaktør. (Foto: Polfoto)
- Der er ikke noget at gøre. Vi kan ikke trykke det om, det er logistisk umuligt, siger Se og Hørs chefredaktør. (Foto: Polfoto)

Princes død ramte medierne torsdag aften i sidste uge, men onsdag genopstod verdensstjernen. I hvert fald på side 64 i ugens Se og Hør.

Under overskriften 'Ugens optur' skriver ugebladet om den 57-årige popstjerne:

'Prince lader sig ikke sådan slå ud. I sidste uge måtte hans privatfly nødlande, fordi han var så syg af influenza, at lægerne ikke turde tage nogen chancer. Men dagen efter meddelte Prince, at han atter havde det fint, og således kunne hans tur fortsætte. Imponerende!'

Prince blev fundet død i en elevator i sin ejendom 21. april. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Medie: Piller fundet på Princes døde krop

Knap en uge efter nødlandingen blev Prince fundet død i sit hjem i Minnesota.

Nyheden kom seks dage før, denne uges Se og Hør landede i butikkerne, men når ugebladet alligevel ikke nåede at fjerne notitsen om Prince, er der en god forklaring, fortæller chefredaktør Niels Pinborg.

- Den del af bladet er trykt en uge inden, vi udkommer, så der er ikke noget at gøre. Vi kan ikke trykke det om, det er logistisk umuligt. Vi kan ikke engang betale os fra det, siger han.

Prince er genopstanden på side 64 i denne uges Se og Hør.
Prince er genopstanden på side 64 i denne uges Se og Hør.
 

Niels Pinborg medgiver, at notitsen om Prince er 'pudsig'.

- Selv om vi godt kan lide at gætte, kan vi ikke spå om, hvornår folk dør, siger han og påpeger, at bladet også bringer to sider om Princes død i den del af bladet, som har deadline tættere på udgivelsesdagen.

INTL. MusikNYT Princes danske bassist: 'Det har været nogle svære dage'

Chefredaktøren græder dog ingen salte tårer over fejlen.

- Man kan lige så godt smile lidt af det. Det er nu engang vilkårene med så lang en produktionstid. Det var selvfølgelig ikke sket, hvis vi havde haft mulighed for at ændre det, siger Niels Pinborg.

Prince til en koncert i England knap to år inden sin død (Foto: All Over Press) Intl. kendte Nye oplysninger om Princes mystiske død

1 af 2 (Foto: All Over)
2 af 2 - Der er ikke noget at gøre. Vi kan ikke trykke det om, det er logistisk umuligt, siger Se og Hørs chefredaktør. (Foto: Polfoto)
15 kommentarer
Vis kommentarer