Ups! Trusseløs model i tøjbommert på rød løber

Chrissy Teigen dukkede op til prisfest i vovet kjole. Se den herunder

Se Chrissy Teigens tøjbommert her. Video: Splash

En af dem, der tiltrak sig meget opmærksomhed under nattens uddeling af American Music Awards, var modellen Chrissy Teigen, som dukkede op til festen i en ganske vovet kjole, der ikke overlod meget til fantasien.

Med slidser der gik et godt stykke op over hofterne afslørede modellen at hun ikke var iført trusser inden under, og det fik ikke overraskende fotograferne til at gå amok, som man kan se i videoen fra den røde løber over artiklen.

Frit udsyn til alt: Trusseløse modeller i uheldige kjole-fejl

(Artiklen fortsætter under videoen)

Chrissy Teigen var ikke den eneste, der var til 'American Music Awards 2016' i en dristig kjole. Se endnu flere her. Video: Splash

Chrissy Teigen var til prisfesten sammen med sin ægtemand, musikeren John Legend, som både optrådte og var nomineret i en enkelt kategori, men endte med at gå tomhændet hjem.

Da der blev spurgt ind til hans hustrus planer om at agere rugemor for Kim Kardashian, slog stjernen det ifølge Mirror hen med et grin.

- Øøøøh, det  har vi ikke diskuteret endnu. Det taler vi om senere, lød svaret.

Chrissy Teigen fødte parrets første barn for syv måneder siden.

Hvordan går man trusseløs på den røde løber uden at vise det hele? Instagram-babe Ava Fiore viser en måde at gøre det på her.