USA's mest kendte tv-vært beskyldt for at gnide sin penis mod stylist

Det anerkendte filmblad Variety har fået fat i en kopi af et advokat-brev med beskyldningerne om diverse seksuelle overgreb mod kvinden - TV-værten Ryan Seacrest fra E! News nægter beskyldningerne - og en uafhængig undersøgelse foretaget af en tredjepart har frikendt ham

Ryan Seacrest er blevet beskyldt for at gnide sin penis mod sin tidligere stylist samt anden form for seksuel chikane. Han nægter hårdnakket alle beskyldningerne. (Foto: All Over Press)
Ryan Seacrest er blevet beskyldt for at gnide sin penis mod sin tidligere stylist samt anden form for seksuel chikane. Han nægter hårdnakket alle beskyldningerne. (Foto: All Over Press)

USA's mest kendte tv-vært, der blandt andet er kendt som vært for det populære sangprogram 'American Idols' og som vært for TV-stationen E! News, blev allerede i november sidste år af sin tidligere stylist gennem 6 år, Suzie Hardy  beskyldt for seksuel chikane og overgreb. Nu har det anerkendte amerikanske filmblad Variety fået fat i en kopi af et brev fra den 10. november fra Suzie Hardys advokat til E! News og Ryan Seacrest, hvor beskyldningerne bliver udskrevet i detaljer.

Det afslørede det anerkendte filmblad Variety i går en i en stor opsat artikel, der efterfølgende er blevet citeret af store medier som Newsweek og The Guardian.

Blev gramset i skridtet
Ifølge brevet fra advokaten blev stylisten Suzie Hardy gennem adskillige år udsat for diverse seksuelle overgreb fra den 43-årige Ryan Seacrest side. Blandt beskyldningerne skulle Seacrest have gnedet sin penis mod Suzie Hardy, mens han hun var iført underbukser, han skulle også flere gange have taget hende i skridtet. Og en enkelt gang klappede han hende så hårdt i numsen, at der var mærker efter slaget flere timer efter.

Alenemor med lille datter
I brevet bliver det også fremført, at Suzie Hardy fandt sig i overgrebene i årevis, fordi hun var alenemor til en datter, der gik i folkeskolen, og dermed havde brug for sin løn til at forsørge sin datter. Men da Suzie Hardy endelig fik nok og i 2013 meldte sagen til personale-afdelingen hos E! News, blev hun kort efter fyret.

- Selv om jeg er en stærk kvinde og en klog kvinde og har søgt hjælp hos psykologer, har denne sag i den grad påvirket mig, siger Hardy til Variey.

Ryan Seacrest har på den anden side hele tiden hårdnakket nægtet Suzie Hardys beskyldninger.

Truede med retssag
I brevet fra Suzie Hardys advokat Howard King bliver Seacrest og E!News også bedt om 'at komme op med en plan om, hvordan kvinder skal behandles ordentligt på tv-stationen !E News samt tage ansvar for den dårlige behandling af Suzie Hardy', og advokatfirmaet truede med at starte en retssag, hvis forespørgslen blev ignoreret.

Extern undersøgelse
Ryan Seacrest overraskede dog alt og alle, da han allerede den 17. november selv gik ud offentligt og fortalte om beskyldningerne fra hans tidligere personlige stylist. Han forklarede, at  E!News netop nu var i gang med en undersøgelse omkring beskyldningerne foretaget af en tredjepart. Han refererede dengang, at beskyldningerne kom fra en kvinde, der for næsten 10 år siden arbejdede for ham som stylist, og han kaldte i øvrigt beskyldningerne for hensynsløse og usande.

Ryan Seacrest gik selv ud i medierne og fortalte om beskyldningerne, som han kalder for hensynsløse og usande. (Foto: All Over Press)
Ryan Seacrest gik selv ud i medierne og fortalte om beskyldningerne, som han kalder for hensynsløse og usande. (Foto: All Over Press)
 

Hvidvask af Seacrest
Suzie Hardy blev efterfølgende i forbindelse med !E News undersøgelse af sagen interviewet tre gange af en såkaldt uafhængig efterforsker.

- Jeg følte ved det 3. interview, at efterforskeren var i fuld gang med at hvidvaske hele historien til Seacrests fordel, siger Hardy til Variety og tilføjer, at efterforskeren aldrig kontaktede de fire vidner, hun havde nævnt, der kunne bekræfte elementer fra hendes historie.

I modsætning hertil har en talsmand fra !E News fortalt Variety, at undersøgensen var meget grundig.

- I løbet af to måneder lavede den externe efterforsker mere end 25 interviews i forbindelse med beskyldningerne, og han havde adskillige møder med Suzie Hardy. Efterforskeren er en advokat med ca. 20 års erfaring og han er højt respekteret i professionelle kredse.

Krævede 90 millioner
Seacrest advokat Andrew Baum har endvidere fortalt følgende til Variety:

- Det er oprørende, at Variety vælger at køre en historie omkring usande beskyldninger mod min klient, især efter at vi har fortalt Variety, at Suzie Hardy først truede med, at offentliggøre de falske beskyldninger, hvis ikke Ryan Seacrest betalte hende 90 millioner kroner. På det tidspunkt truede hun med at offentliggøre en falsk pressemeddelelse, hvis pengene ikke blev betalt.

Suzie Hardys advokat fortæller imidlertid Variety, at Hardy aldrig har spurgt Seacrest om penge. Og repræsentanter for Seacrest har aldrig fremlagt beviser på, at det er tilfældet.

 

 

 

1 af 3 Ryan Seacrest gik selv ud i medierne og fortalte om beskyldningerne, som han kalder for hensynsløse og usande. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Den populære tv-vært Ryan Seacrest ses her i lidt mere afslappet tøj. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Ryan Seacrest er blevet beskyldt for at gnide sin penis mod sin tidligere stylist samt anden form for seksuel chikane. Han nægter hårdnakket alle beskyldningerne. (Foto: All Over Press)
87 kommentarer
Vis kommentarer