Vandhund med veltrimmet bagdel

Høje hæle er forklaringen på hendes store aktiv, bagdelen, siger Kylie Minogue

Sommertid er højtid for vandhunde - og blandt dem er Kylie Minogue.

Den små sangerinde på 47 somre ferierer for tiden i Portofino, Italien ombord på en yeacht ejet af hendes mode-venner, Domenico Dolce og Stefano Gabanna, og mens de sejlede rundt ved den italienske riviera-kyst, fik Kylie lyst til at dyppe bikinien de azurblå bølger.

Kylie Minogue kan godt lide sex, men kommer let til at kede sig i sengen, fortæller hun. (Foto: AP) Underholdning Minogue keder sig i sengen

En oplevelse, der gjorde det klart, at et af hendes store aktiver, bagdelen, stadig er vel-trimmet, og det hævder hun skyldes et langt liv i høje hæle.

Se billederne her

- Det er en fuldstændig en uafhængig størrelse, helt adskilt fra mig selv. Årsagen er formentlig, at jeg har tilbragt det meste af mit voksne liv dansede omkring i meget høje hæle.

 

Altid røv i godt lys
- Hvs jeg nogensinde bliver bedt om at forklare mit job, så vil svaret være, at jeg var en høje hæle-stunt dame.

- Høje hæle er meget skadelig for ryggen. Til gengæld er det godt for hofter og bagdel. Og så er den anden hemmelighed fed lyssætning. Du vil aldrig se min røv i andet end det bedste lys. Jeg sørger altid for at være bedste venner med lysmanden, når jeg skal fotograferes, forklarer Kylie Minogue til Event Magazine.

Se også: Nyt navn til sydfrugt skal smage af popsild

Se også: Kylie bliver H&M's nye blikfang

Det er dog ikke ferie det hele. Kylie er også ved at indspille et nyt album. Med jule-musik. Hun siges at være halvvejs igennem, og pladen vil både komme til at bestå af velkendte- og helt nye julesange.

Stadig stanglækker! Se Kylie på den røde løber i maj. (Video: Splash)

10 kommentarer
Vis kommentarer