Var så langt ude: Sikkerhedsvagter måtte tjekke pulsen

Justin Bieber har nu fundet vejen ud af sit misbrug

Justin Bieber og Hailey Bieber blev gift i 2018. Tidligere hed den 24-årige amerikanske model Baldwin til efternavn. Foto: Ritzau Scanpix
Justin Bieber og Hailey Bieber blev gift i 2018. Tidligere hed den 24-årige amerikanske model Baldwin til efternavn. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den canadiske sanger Justin Bieber åbner i sit seneste album op om sit forhold til sin kone 24-årige Hailey Bieber, sin kærlighed til Gud og sin tro og ikke mindst de perioder i sit liv, hvor han har været langt ude.

I et interview med det amerikanske magasin GQ Magazine åbner den 27-årige verdensstjerne desuden op om sit stofmisbrug.

Justin Bieber blev verdenskendt som meget ung, da han blev opdaget af manageren Scooter Braun på YouTube i 2008. Siden er han vokset op med hele verdens blik rettet mod sig, og det har ikke altid været helt nemt for popsangeren.

Tjekkede pulsen
Til magasinet fortæller han, hvordan hans ry lige pludselig gik fra at være en barnestjerne til at være en ballademager, som udviklede et seriøst stofmisbrug. På et tidspunkt var han så langt ude, at hans sikkerhedsvagter kom ind og tjekkede han puls om natten for at sikre sig, at han stadig var i live, fortæller han til GQ.

- Det forholdt sig sådan, at jeg havde så meget succes, men jeg var ked af det og i smerter. Og jeg har stadig de uforløste problemer. Jeg tænkte, at alt den succes, jeg har haft, ville gøre alting godt. Og for mig var stofferne en form for bedøvelse, så jeg kunne blive ved, fortæller han.

Føler sig tryg
Justin Biebers første single 'One Time' blev udgivet og gik platin, da han blot var 15 år gammel. Derfra tog berømmelsen fart ligesom skandalerne også gjrode.

I 2018 fortalte han, at han og Hailey Baldwin skulle giftes. Året efter, altså i 2019, annoncerede han, at han ville tage noget tid ud af kalenderen for at fokusere på sit mentale helbred.

- Jeg har en kone, som jeg beundrer, og som jeg føler mig tryg ved. Jeg føler mig sikker. Jeg føler, at mit forhold til Gud er fantastisk, fortalte Justin Bieber til GQ.

Det er ikke kun Justin Bieber, som har haft det svært med at håndtere stjerne-statussen. Også andre stjerner, såsom Britney Spears, har haft svært ved at vokse op med så meget fokus omkring sig. Læs mere om det her (+).

Det er gratis at søge hjælp, hvis du er i et misbrug

Alle har ret til gratis misbrugsbehandling.

Det står på kommunens hjemmeside, hvor man kan få hjælp, eller man kan ringe til private udbydere som Novavi Stofrådgivningen. Her kan man ringe og få vejledning på tlf 3059 3733.

Det fortæller Isabella Koppel, som er daglig leder i Novavi Stofrådgivningen.

Hvis du er i et misbrug eller kender nogen, som er, så er der meget hjælp at hente.

Isabella Koppel er daglig leder i Novavi Stofrådgivningen. Hun har nogle gode råd til at komme ud af et misbrug:

- Bliv klog på de fordele, der er ved at stoppe. Især når trangen melder sig.

- Find ud af hvilke situationer, trangen melder sig i. Så vidt muligt undgå disse situationer.

- Find ud af, hvorfor du egentlig ryger - er det kedsomhed, en vane, for at få ro i hovedet, glemme svære ting eller noget andet. På den måde kan man finde nogle gode alternativer i stedet.

- Det er vigtigt at finde nogle, som kan støtte en i at holde op. Det kan være venner, kæreste, familie eller et behandlingscenter.

Også Dansk MisbrugsBehandling og Behandlingscenter Tjele tilbyder fortrolige samtaler med en misbrugsrådgiver døgnet rundt.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind