Ventetiden forbi: Nu må de have sex

Sex før ægteskabet har ikke været kærestens kop te, men i dag blev Miranda Kerr og Evan Spiegel gift

Måske supermodellen Miranda Kerr glæder sig mere end sædvanligt til bryllupsnatten, efter at hun i dag, søndag, indgik ægteskab med sin kæreste siden 2014, opfinderen af Snapchat-mediet Evan Spiegel, der er med sine 26 år er otte år yngre sin kone.

Hidtil har det nemlig været så som så med intime lege i dobbeltsengen, afslørede Miranda Kerr sidste år, da forlovelsen blev annonceret.

Undertøjsmodeller invaderer en strand - en af dem er dansk

Evan Spiegel er meget ’traditionel’, fortalte hun – og mente dermed, at i hans optik var sex udenfor ægteskabet ikke lige hans kop te.

 

Så den 34-årige australsk-fødte model, der tidligere var gift med filmstjernen Orlando Bloom, som hun også har en seks årig søn sammen med, har tålmodigt måtte vente på bryllups-klokkerne, hvis man ellers skal tro på udsagnet.

Beskedent bryllup
Men i nat var ventetiden altså forbi, så der er grund til at håbe for brudeparret, at parret har haft en nat af den fornøjelige slags.

Brylluppet fandt sted i Los Angeles, men var en relativ beskeden affære med kun 40 inviterede til ceremonien og middagen bagefter.

Parret mødte hinanden ved et selskab for modehuset Louis Vuitton i 2014.

Kæresten vil ikke: Ingen sex før ægteskab

 

På det tidspunkt var Miranda Kerr netop kommet sig over en depression ovenpå skilsmissen fra Orlando Bloom. 

Evan Spiegel var dog en speciel type, fortalte hun The Edit sidste år.

Undertøjsmodel i dyb depression

- Han er 25 år, men opfører sig som én på 50. Han fester ikke, han går på arbejde, kommer hjem. Vi går ikke ud. Vil hellere være hjemme, spise middag og gå tidligt i seng.