Verdens farligste brystbombe på internettet

Pas på med søge efter den britiske brystbombe Kelly Brook på nettet - det kan nemlig let ende med at give din computer en virus

Se Kelly Brook i poolen her
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hvad du bruger internettet til bag lukkede døre, er fuldstændigt op til dig selv, men hvis det også handler om søgninger på den britiske brystbombe Kelly Brook, så pas lidt på, hvad du gør.

Den barmfagre britiske kendis er nemlig netop blevet udnævnt af Intel Security som den farligste cyber-kendis i Storbritannien i 2015.

Kelly viser barm på fridag

Det betyder helt konkret, at internet-kriminelle ofte bruger Kelly Brooks sexede udseende og navn til at lokke internetbrugere i diverse virus-fælder, når de f.eks. på google søger på hendes navn.

- Ønsket for brugerne om at få adgang til det seneste sladder om kendisser, kan ofte gøre dem sårbare over for cyber-kriminalitet, siger Nick Viney fra Intel Security til Digital Spy og tilføjer:

- De fleste brugere er ikke klar over den potentielle risiko, de udsætter sig selv for, når de klikker på hjemmesider, der forsyner dem med de friske nyheder og sladder omkring diverse kendisser.

Kelly vrider sig frækt i græsset

Lokker folk i virus-fælder
- Men de cyber-kriminelle er lynhurtige til at udnytte folk ved at lokke dem til hjemmesider, der downloader skadelig virus på deres computere eller mobiltelefoner, så de efterfølgende kan stjæle deres private oplysninger med henblik på kriminaliet, siger Nick Viney.

Kelly Brook får nøgenrolle i ny tv-serie

Kelly Brook topper den nye liste lige før Jordan(også kendt som Katie Price), X Factor-dommeren Nick Grimshaw, Rita Ora og Victoria Beckham.

Cheryl Cole er i øvrigt røget helt ned på en 18. plads på listen, efter at hun med sit ægteskab skiftede navn til Cheryl Fernandez-Versini. Et navneskift, der gjorde hende til et lidt mere sikkert søge-emne på google.

 Hovsa! Kelly Brook i pink trussekiks Hovsa! Kelly Brook i pink trussekiks

En usædvanlig velskabt kvinde, der lokker folk i virus-fælder.(Foto: Target Press)
En usædvanlig velskabt kvinde, der lokker folk i virus-fælder.(Foto: Target Press)

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+