'Verdens lækreste fange' er blevet far

Nu er millionærarvingen Chloe Green og 'verdens lækreste fange' Jeremy Meeks blevet forældre

Meeks er også blevet model. Se ham folde sig ud i New York her (Video: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Der gik ikke længe fra han fik status som verdens flotteste forbryder, til Jeremy Meeks havde gaflet Topshop-milliardær Chloe Green.

De to fandt sammen i 2017, hvor de blev spottet i et hedt kys. På det tidspunkt var Jeremy Meeks stadig gift, men det holdt ikke den nyudklækkede model tilbage.

Nu har parret fået deres første fælles barn. En søn med navnet Jayden Meeks-Green. Det bekræfter Jeremy Meeks i et opslag på Instagram.

På opslaget skriver den stolte far, at de er glade for at bekendtgøre fødslen af deres fælles barn.

'Født 29. maj 2018. Mor og baby har det godt. Vi beder om respekt for vores privatliv, tak. Meget kærlig fra Chloe og Jeremy'.

Ifølge Mirror er Chloe og Jeremy forlovede og planlægger et bryllup inden for de næste par uge. Dog er Jeremy Meeks stadig gift og mangler at gøre sin skilsmisse officiel fra Melissa Meeks, som han har en niårig søn med.

'Verdens lækreste fange' taler ud om forholdet til rigmandsdatter

Jeremy Meeks første kone Melissa Meeks. Hun har tidligere udtalt, at det ikke kom som en overraskelse, at Jeremy Forlod hende for Chloe. Det var den 'gyldne billet' at lande hende, har hun udtalt. Foto: All over press
Jeremy Meeks første kone Melissa Meeks. Hun har tidligere udtalt, at det ikke kom som en overraskelse, at Jeremy Forlod hende for Chloe. Det var den 'gyldne billet' at lande hende, har hun udtalt. Foto: All over press

Fans bekymrede for tynd og bleg Johnny Depp

Har ikke valgt hende for pengene
Det virker dog til bare at være detaljer, da han tidligere har udtalt i et interview med Mirror, at han har det rigtig godt med Chloe, og at han aldrig har været lykkeligere.

- Jeg har aldrig været gladere i mit liv, end jeg er lige nu. Vi har fundet kærligheden, vi er forelskede, og vi er meget glade, lød det fra den tidligere fange.

Han kom i interviewet også ind på Chloes status som mangemillionær, og at det slet ikke var grunden til, at han havde fundet sammen med hende.

- Jeg elsker Chloe for den, hun er, og selv hvis hun ikke havde en øre, ville jeg være ligeglad, for vi er så glade, siger han og fortsætter:

- Hendes far har aldrig udspurgt mig om min fortid eller fået mig til at føle mig utilpas, og jeg er ikke bange for, hvad han tænker om mig, for han kender sin datter. Han ved, at hvis hun er forelsket, så vil hun ikke have valgt en, der ikke er den rigtige, sagde han.

Jeremy Meeks blev kendt i 2014, efter han blev anholdt for besiddelse af våben og biltyveri. Hans forbryderfoto fik nettet til at gå amok, og flere kvinder forsøgte at betale hans kaution.

Efter sin løsladelse blev han tilknyttet et modelbureau og har lavet modelarbejde siden.

Ny ’verdens lækreste fange’: Fremmede flokkes om at betale Mirellas kaution

Jeremy Meeks har allerede gået model for flere kendte mærker. Foto: AP
Jeremy Meeks har allerede gået model for flere kendte mærker. Foto: AP

’Verdens lækreste fange’ scorede milliardær-datter: Nu taler konen ud om hans utroskab

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+