Verdensberømt sanger overrasker ung fan

Sangeren Ed Sheeran dukkede op i egen person, da en ung fan sang hans hitnummer 'Lego House' i en karaoke-fremvisning på tv

23-årige Ed Sheeran overraskede en purung fan. (Foto: AP)
23-årige Ed Sheeran overraskede en purung fan. (Foto: AP)

Julen faldt tidligt i år for den unge irske pige Aimee Keogh. Det var meningen, at det bare skulle have været en fremvisning af en ny karaoke-app, men pludselig fik sangen 'Lego House' en ny dimension i tv-showet 'The Late Late Toy Show'.

'The Late Late Toy Show' er en årlig tv-begivenhed, hvor børn inviteres i studiet for at fremvise sæsonens mest populære legetøj. Programmet får en kendt gæst på besøg, men hverken Keogh eller publikum vidste, at sangeren Ed Sheeran var blevet fløjet hemmeligt ind til showet efter en koncert i England.

(Foto: AP) Intl. kendte Beatles-stjerne uddeler råd til ung stjerne

Keogh demonstrerede karaoke-app'en og sang Ed Sheerans hit 'Lego House', men pludselig tog fremvisningen en uventet drejning, da den 23-årige sanger sprang frem under nummeret, hvilket hylede unge pige fuldstændig ud af den.

- Jeg er så hysterisk, åh Gud, lød det fra den målløse megafan, da de to begyndte at færdiggøre hans hit sammen i en duet.

SE KLIPPET HER

Og mødet med Sheeran bliver ikke hendes sidste, afslørede sangeren selv. For den charmerende rødtop gav nemlig Keogh en tidlig julegave i form af billetter til hele familien til hans koncert i London næste år.

Ed Sheeran var hjemløs i to år. (Foto: AP) Intl. kendte Succes-sanger boede på gaden i flere år

0 kommentarer
Vis kommentarer