Verdenskendt DJ venter barn med 27 år yngre kone

Se hvordan han så sit kommende barn første gang

Det lykkelige par bliver forældre sammen i den nærmeste fremtid. Foto: Team GT/Getty Images
Det lykkelige par bliver forældre sammen i den nærmeste fremtid. Foto: Team GT/Getty Images

Den 51-årige verdenskendte hollandske DJ Tiësto, der i virkeligheden hedder Tijs Verwest, har gennem de sidste årtier haft stor succes i musikbranchen, og hans musik bliver jævnligt spillet på natklubber og diskoteker rundt omkring i hele verden.

Men nu ser det også ud til, at lykken i privatlivet smiler til den aldrende DJ. Han skal nemlig være far. DJ Tiëstos 27 år yngre kone, Annika, er gravid. Det afslører den stolte 51-årige DJ med et helt friskt opslag på Instagram, hvor han skriver følgende til sine 6,3 millioner følgere:

'I disse udfordrende tider kan du her se, hvordan jeg så min datter for første gang. Det skete på FaceTime!

Artiklen fortsætter under billedet ...

På grund af coronakrisen har mange fædre ikke lov til at bevæge sig rundt på et sygehus. Det var netop derfor, at DJ Tiësto måtte nøjes med at se et scanningsbillede af sin datter på Face Time.

Tidligere i år på valentinsdag lagde DJ Tiësto nedenstående billede ud, hvor han ønskede glædelig valentinsdag til sin 23-årige kone, Annika.

Parret mødte tilbage i 2015 hinanden gennem fælles venner på en restaurant i New York, da Annika kun var 19 år gammel. Men der var straks kemi mellem DJ Tiësto og Annika, der kort efter tog sammen til musikfestivalen Coachella. Og de har været et par lige siden. Og er oven i købet nu et ægtepar, der venter deres første barn.