Verdenskendt sangerinde vil skifte karriere

Madonna har planer om at lave stand-up komik, når hun ikke længere kan leve af at lave musik

Madinna vil være komiker, når stemmen ikke længere betaler lønnen. (Foto: AP)
Madinna vil være komiker, når stemmen ikke længere betaler lønnen. (Foto: AP)

Det er aldrig for sent at skifte karriere.

I hvert fald ikke hvis man spørger veteransangerinden Madonna. Hun har nemlig planer om at blive komiker, når hun ikke længere kan leve af musikken.

Det fortalte hun for nylig til tv-værten Jonathan Ross.

- Jeg har planlagt det hele. Jeg skal lave stand-up komik. Jeg har før gjort det foran folk, og jeg fik dem til at grine, forklarer hun.

Her ligger Madonna på gulvet og synger under koncerten ved Brit Awards.(Foto: AP) Intl. kendte Dramatisk styrt: Madonna alligevel kvæstet

Den verdenskendte 'Like a Virgin'-hitmager vil dog ikke lave traditionel komik. Hun har nemlig en idé til, hvordan hun kan skille sig ud fra mængden af andre komikere.

- Jeg er helt vild med idéen om mig selv, der bare sidder på en stol foran et bord, hvor jeg drikker en drink eller to, mens jeg taler om mit eget liv. Så vil jeg bare sidde og fortælle sjove historier. Lad os kalde det 'sit-down-comedy', siger den 56-årige superstjerne.

Madonna er en af de mest indflydelsesrige musikere i verden, og den amerikanske pladeindustri anfører hende som nummer et på listen over de bedst sælgende popmusikere i det tyvende århundrede.

2 kommentarer
Vis kommentarer