Verdenskendt sangfugl forelsket i kollega

Sangerinden Taylor Swift er stormende forelsket i dj'en Calvin Harris og kalder forholdet 'magisk'

Her forlader parret en restaurant i Santa Monica sammen. (Video: Splash)

Musikerne Joe Jones, John Mayer, Harry Styles og skuespillerne Taylor Lautner og Jake Gyllenhaal har alle flettet fingre med sangerinden Taylor Swift.

Men verdensstjernen valgte at sætte kærligheden i bero og udelukkende fokusere på karrieren, da hun pludselig faldt pladask for sin kollega og blev smaskforelsket.

Taylor Swift ser ud til at mene det seriøst med Calvin Harris. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Taylor Swift og kendt dj fejrer kærligheden

I marts 2015 mødte Swift nemlig dj'en Calvin Harris, og de to er stadig stormende forelskede i hinanden.

- Jeg tager tingene, som de kommer, men lige nu er jeg i et magisk forhold. Det betyder meget for mig, siger sangfuglen i den kommende udgave af modemagasinet Vogue.

26-årige amerikanskfødte Taylor Swift fandt sammen med den 32-årige skotske dj Calvin Harris, der bærer det borgerlige navn Adam Wiles, for et års tid siden, og siden da har de to været uadskillelige.

Datede ikke i to år
- Jeg gik ud på et normalt antal dates i mine start-20'ere, men jeg blev virkelig slagtet i medierne. Derfor datede jeg efterfølgende ikke i over to år, men sådan burde det ikke være, fortæller Swift, der lavede hittet 'Shake It Off' som reaktion på alle de rygter og bedømmelser, der konstant fulgte hende.

Faktisk proklamerede hun i 2013, at hendes kærlighedsliv var ødelæggende for karrieren, men det gjorde hun op med til årets Grammy-uddeling, hvor sangerinden blev den første kvinde i historien til at vinde prisen for årets bedste album to gange.

- Jeg holdt min brandtale til Grammyen for at sætte fokus på, hvor svært det er at være kvinde, samtidig med at man kæmper for at opnå nogle mål her i livet.

- Folk siger virkelig nogle lede ting om mig, men jeg har efterhånden lært at håndtere det. Jeg bliver ved med at gøre, som jeg gør, fastslår Swift.

Se det søde par sammen her:

5 kommentarer
Vis kommentarer