Verdensstjerne afhørt af politiet i sex-sag

Popstjernen Sir Cliff Richard er frivilligt blevet afhørt af politiet i en sex-sag omkring misbrug af en ung dreng fra 1980' erne

Cliff Richard blev i denne uge afhørt af politiet i forbindelse med en sex-sag mod en lille dreng helt tilbage fra 1980´erne.(Foto: AP)
Cliff Richard blev i denne uge afhørt af politiet i forbindelse med en sex-sag mod en lille dreng helt tilbage fra 1980´erne.(Foto: AP)

Den 75-årige britiske sanger Sir Cliff Richard, der for nylig fejrede sin fødselsdag med en koncert og en stor fest i Albert Hall i London, er tidligere i denne uge blevet afhørt af politiet i South Yorkshire i forbindelse med en sex-sag helt tilbage fra 1980' erne, hvor en ung dreng angiveligt er blevet misbrugt. Det skriver Bang Showbiz.

Sir Cliff Richard blev helt frivilligt afhørt af politiet.

En talsmand for den aldrende popstjerne, der også sidste år blev afhørt af kriminalbetjente, der beskæftiger sig med sagen, fortæller, at beskyldningerne er totalt falske.

- Sir Cliff Richard blev frivilligt afhørt, og han er hverken blevet tiltalt eller anholdt i sagen. Og har heller aldrig været det. Cliff Richard samarbejde fuldt ud med betjentene og svarede på alle politiets spørgsmål, lød det fra talsmanden, der tilføjede:

- Udover at understrege, at beskyldningerne er totalt falske, og at Sir Cliff Richard fortsat vil samarbejde fuldt ud med politiet, er det ikke passende for Sir Cliff at sige mere om sagen lige nu.

Cliffs ven var også involveret i sagen
Cliff Richards ven Jimmy Tarbuck, der blev anholdt i forbindelse med sex-beskyldninger men efterfølgende fik droppet sagen mod sig efter et helt år, indrømmede for nylig, at hans ven Cliff Richard følte stort pres, fordi han var et led i en sådan undersøgelse.

- Jeg var sammen med Cliff den anden dag. Han er en meget god mand. Men han har fået en skygge over sig på grund af sagen. Det var nøjagtigt det samme, som jeg følte, da det gik ud over mig, siger Jimmy Tarbuck ifølge Bang Showbiz.

.