Verdensstjerne bekræftede nyt forhold i sidste uge: Nu er de gift

Den amerikanske komiker og skuespiller Amy Schumer har haft ganske travlt med henblik på at blive smedet i hymens lænker - hun har giftet sig med en kok - se billeder af ægteparret her

Det er gået virkelig stærkt for den amerikanske komiker og skuespiller Amy Schumer med henblik på at få ring på fingeren og sige ja til sit livs kærlighed.

Den 8. februar blev der offentliggjort et billede af Amy Schumer, hvor den kendte komiker går ud af en dør med sin lille sorte hund i favnen og en mystisk mand ved sin side. Således beskrev medierne ham på det tidspunkt, da ingen rigtig vidste, hvem han var.

Den 8. februar blev dette billede taget af Amy Schumer og en mystisk mand, som medierne beskrev ham. Det er den 37-årig kok Chris Fischer, som hun nu er gift med.(Foto: All Over Press)
Den 8. februar blev dette billede taget af Amy Schumer og en mystisk mand, som medierne beskrev ham. Det er den 37-årig kok Chris Fischer, som hun nu er gift med.(Foto: All Over Press)
 

Og for 4 dage siden lagde hun selv et billede ud på sin instagram-profil, hvor hun kyssede den samme mand. Til billedet skrev Amy Schumer:

- Tillykke med fødselsdagen. Og tak fordi du ville have besøg af os!

Fødselsdagshilsenen, som Amy sender, er til talkshow-værtinden Ellen DeGeneres. Det var nemlig i Ellens talkshow, at hun bekræftede sit nye forhold til kokken Chris Fischer, der er 37 år gammel. Og det er også den mand, hun kysser på billedet.

Og i dag har Amy Schumer så lagt selve brylupsbilledet ud af sig selv og hendes nye ægtemand, der hånd i hånd kigger kærligt på hinanden. Til billedet har Amy kort og godt skrevet 'Yup'.

Det skriver flere medier heriblandt CNN og People

Ifølge People blev Amy og Chris gift i Malibu i Californien i tirsdags med en lille venneflok som gæster, heriblandt Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston.

Amy Schumer forsikrer i øvrigt, at hun ikke har giftet sig, fordi hun er gravid. Det skriver hun også på sin instagram, som du kan se herunder.

Kendte Historierne bag de frække forsider, der chokerede verden

1 af 3 Den 8. februar blev dette billede taget af Amy Schumer og en mystisk mand, som medierne beskrev ham. Det er den 37-årig kok Chris Fischer, som hun nu er gift med.(Foto: All Over Press)
2 af 3 
3 af 3 
48 kommentarer
Vis kommentarer