Verdensstjerne er enorm stolt af sin kones bryster

Musikeren John Legend har altid hyldet sin kones bryster - sidste skud på stammen er et brystbillede på instagram, han lagde ud på Fars Dag - se det i artiklen

UPS! Teigen midt i en brystsmutter mens hun var på scenen med sin mand
Følg Internationale kendte

Ælgteparret John Legend og Chrissy Teigen - musikeren og modellen - fik deres andet barn for lidt mere end en måned siden. John Legend har aldrig lagt skjul på, at han er meget fascineret af sin smukke kones bryster. Mange husker et billede fra januar 2015, hvor han på en bytur med Chrissy kyssede den øverste del af hendes bryster. Og sidste skud på stammen er faktisk fra i søndags på Fars Dag, hvor han lagde et billede ud af sin kone på sin instagram-profil, mens hun sad og pumpede brystmælk ned i en sutteflaske.

På billedet viser den 32-årige Chrissy sit nøgne bryst frem og griner, mens hun laver frihedstegnet med to fingre. Og til billedet skriver den 39-årige stolte ægtemand og far John Legend:

- Jeg ved, at det er Fars Dag, og min kone er bare så vidunderlig. Hun har inviteret mig på middag, men overholder stadig sine mor-pligter.

Men Chrissy viste også på instagram sin store kærlighed til sin mand på Fars Dag, hvor hun lagde et billede ud, hvor han på en sofa sidder med ægteparrets to børn. Til billedet skriver Chrissy:

- Hvilken mand, hvilken mand, hvilken fantastisk mand. Tak for det smukke liv og disse smukke liv, som du har givet mig. Min bedste ven og partner for altid, det mest elskværdig og gavmilde og venlige menneske i verden. Og den klogeste. Jeg sagde ikke den sjoveste, så du ved, at jeg ikke lyver her. Vi elsker dig af hele vores hjerte. Glædelig Fars Dag.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.