Verdensstjerne forsvarer sin søn over for internettrolde

Det er ikke altid let at være mor, når 'mor-politiet' på Instagram er efter dig

Den 53-årige Halle Berry forsvarer sin seksårige søn med næb  og klør. Foto: AP
Den 53-årige Halle Berry forsvarer sin seksårige søn med næb og klør. Foto: AP

Den 53-årige verdensstjerne Halle Berry, der fik sine to børn, 12-årige Nahla og seksårige Maceo, i en relativt sen alder, har netop fået masser af internettrolde på nakken, fordi hun for nylig lagde en video ud på Instagram, hvor man ser hendes seksårige søn, Maceo, gå op af et par stejle trapper iført sin mors hvide stilet-støvler. Til billedet skriver Halle Berry: 'Karantæne-dag 12'.

Mor-politiet var straks ude med riven, og en kvindelig følger skrev:

'Jeg tillader aldrig mine drenge at gå i pigetøj eller at lege med legetøj til piger.'

En anden skriver:

'Jeg håber virkelig, at det er din datter.'

En tredje skriver:

'Hun hygger sig helt vildt.'

Hertil svarer Halle Berry:

'Det er en dreng. Det er min søn, og han hygger sig helt vildt. Han prøver at takle den svære tid, vi befinder os i, så godt han kan. Og latter er en god hjælp til os alle netop nu,' svarer Halle Berry, der henviser til karantæne og coronakrisen i Californien.

Halle Berry ses her i en scene fra James Bond-filmen 'Die Another Day', der blev  hendes helt store gennembrud på verdensplan. Foto: Camera Press
Halle Berry ses her i en scene fra James Bond-filmen 'Die Another Day', der blev hendes helt store gennembrud på verdensplan. Foto: Camera Press
 

I kommentarfeltet er der flere, der skriver, at det er forkert at lege med kønsrollerne på den måde. Men det er Halle Berry fuldstændig ligeglad med. Hun forsvarer sin søn benhårdt.

'Det er harmløs sjov og ballade, og vi prøver bare at komme igennem en svær tid på en sjov måde. Så går tiden lettere,' skriver Halle Berry.

Halle Berry fik sin datter Nahla i sit ægteskab med Gabriel Aubry, og sønnen Maceo fik hun med Olivier Martinez.