Verdensstjerne: Fræk fødselsdag i København

Sangerinden Mariah Carey fyldte 46 år den 27. marts, og det fejrede hun med pomp og pragt i den danske hovedstad

Popstjernen lod sig fejre i København. (Foto: AP)
Popstjernen lod sig fejre i København. (Foto: AP)

Med fyrværkeri, fest og frække dansetrin fejrede Mariah Carey sin 46-års fødselsdag i København søndag den 27. marts.

Verdensstjernen er i øjeblikket i den danske hovedstad i forbindelse med sin igangværende turné, 'Sweet Sweet Fantasy', og spiller koncert i Forum i København tirsdag den 29. marts.

Egentligt skulle den Grammy-vindende sangerinde have optrådt i Belgiens hovedstad, Bruxelles, på sin fødselsdag, men meddelte på Twitter, at hun var blevet rådet til at aflyse koncerten af sikkerhedsmæssige hensyn efter terrorangrebet, der ramte landet 22. marts.

Popstjerne aflyser i bomberamt Bruxelles

Derfor tog sangerinden tidligere end oprindeligt planlagt til Danmark og fejrede sin fødselsdag der med pomp og pragt.

Det viste verdensstjernen mandag på sin Instagram-profil, hvor hun gav sine over tre millioner følgere et eksklusivt indblik i den festlige fejring, der bestod af masser af våde varer og et afklædt muskelbrød.

- Sidste nats episke fejring fortsætter. Tak til alle mine dansere, bandet, sangere og venner, skriver Carey blandt andet til en video, hvor hun vrider sig til musik med et glas champagne i hånden.

Stjernen har også delt et billede, hvor hun står i sin korte glimmerkjole med et glas bobler i hånden omslynget af en afklædt fyr, der flasher sin sixpack med en butterfly om halsen og Carey i den ene arm og en flaske champagne i den anden.

Som kronen på værket toppede fejringen af 'Hero'-sangerinden med et festfyrværkeri over den københavnske nattehimmel.

- Kærlighed til alle, som har været med til at skabe sådan en festlig aften, jubler hun til endnu en video fra sin frække fødselsdag.

Se billederne her: