Verdensstjerne håner modstander efter gadeslagsmål

- Der er ikke en skramme på den  her smukke dreng, skriver Justin Bieber på sin instagram efter voldsomt slagsmål med en stor sort mand

Den verdenskendte sanger Justin Bieber har aldrig været bange for at provokere. Det beviser han i dag på sin instagram-profil, hvor han åbenlyst håner sin modstander i et gadeslagsmål, der fandt sted i onsdags ude foran hans hotel efter en baskeball-finale i den amerikanske by Cleveland.

På et billede, hvor Bieber har sin knyttede hånd placeret foran sit ansigt , skriver Bieber: Der er ikke en skramme på den her smukke dreng.

En henvisning til, at han kom uskadt ud af det voldsomme slagsmål, der blev optaget på video og senere viderebragt på det amerikanske underholdnings-site TMZ.

Her optræder Justin Bieber under en koncert - men i går var han i gade-slagsmål i Cleveland i USA. (Foto: Polfoto) Intl. kendte Voldsom video: Justin Bieber i gade-slagsmål

Bieber har ca. 70 millioner følgere på sin instagram-profil. Og hele 289.000 mennesker nånede at like billedet og teksten, inden han igen fjernede det.

Straks efter offentliggørelsen af billedet blev Bieber selv hånet af flere af sine fans. En af dem skrev blandt andet: Du er ikke særlig køn her.

Bieber havde også lagt et andet billede ud, hvor han i bar mave ligger ned og kigger med et mut udtryk ind i kameraet. Til dette billede skrev en følger:  Tøsedreng.

En anden følger skriver: Latterligt.

Justin Bieber optræder i Parken 2. oktober - Mø spiller på årets Roskilde Festival. (Foto: AP) DK MusikNYT Mø udgiver sang med Justin Bieber

Men der var selvfølgelig også masser af positive kommentarer til Bieber to billeder. En 'Belieber' skrev blandt andet:

- Helt i orden, men elskede. Bøj aldrig hovedet. Du er stærk.

En anden skrev: Jeg er glad for, at du er okay.

Det er endnu ikke kommet frem, hvem den store mand Bieber var oppe at slås med, og hvordan selve slagsmålet egentligt startede.

 

 

 

 

Tidligere har danske Lukas Graham udtrykt sympati for Bieber (Video: AP)

1 af 2 
2 af 2 
32 kommentarer
Vis kommentarer