Verdensstjerne i gigantisk nedtur

Heather Locklear skal i retten efter en voldsepisode, hvor hun ifølge anklagen ønskede, at børn fik aids

Heather Locklear har flere gange været indlagt på afvænningsklinikker. Tilsyneladende uden det store held. Foto: AP
Heather Locklear har flere gange været indlagt på afvænningsklinikker. Tilsyneladende uden det store held. Foto: AP

Der var engang, hvor karrieren kørte på skinner for Heather Locklear med roller i serier som 'Melrose Place' og 'Spin city'.

Men det var dengang. 2018 har været én lang nedtur for den i dag 57-årige skuespiller, og det kulminerer nu med et søgsmål fra en ambulanceredder, der hævder, at skuespilleren gik amok, blev voldelig og ønskede at redderens tre børn fik aids.

Det skriver TMZ.

Sparkede efter betjente
I februar blev politiet tilkaldt af skuespillerindens egen bror. Han var ankommet til hendes hjem, hvor han fandt sin berømte søster i slåskamp med sin kæreste.

Da politiet ankom, måtte de konkludere, at de havde brug for forstærkninger, da Heather Locklear viste sig at være alt andet end samarbejdsvillig.

Ifølge flere amerikanske medier sparkede hun ud efter betjentene og fortalte, at hun ville skyde dem, hvis de kom nær hendes hjem igen. Det førte naturligvis til en anholdelse og senere en ransagning af hjemmet, hvor man ikke fandt skydevåben.

Heather Locklear på sit mugshot fra anholdelsen i februar. Foto: AP
Heather Locklear på sit mugshot fra anholdelsen i februar. Foto: AP

Sparket i brystet
I juni var den gal igen. Ifølge politiet i Ventura i Californien var skuespilleren 'stærkt beruset' og 'gik til angreb på en politibetjent og en ambulanceredder', skriver Blast. Det var ifølge flere amerikanske medier Heather Locklears egen familie, der kontaktede politiet.

Da de kom til skuespillerens hjem, var hun oppe at skændes med en anden person. En betjent ville lægge sig imellem, og det var her, at han ifølge politiets sigtelse blev slået af Locklear. Betjenten led ingen overlast, men valgte at anholde skuespilleren. Betjenten ville sikre sig, at skuespilleren var ok, og der blev tilkaldt en ambulance. Da redderen ville lægge Locklear på en båre, sparkede hun hende i brystet, skriver Fox News.

Efter at være sat på fri fod mod kaution, blev hun dagen efter indlagt på en afvænningsklinik efter en formodet overdosis. Fire dage senere kunne myndighederne oplyse, at man officielt havde tiltalt Locklear for vold mod betjenten og ambulanceredderen.

Og helt galt er det nu gået i november.

For ambulanceredderen, der blev sparket i brystet, Jennifer Hayn-Hiton, har valgt at indgå et civilt søgsmål mod Heather Locklear, hvor hun hævder, at skuespilleren skulle have ytret ønske om, at Hayn-Hitons tre børn ville få aids og dø.

I juni var den gal igen, da Locklear blev anholdt. Foto: AP
I juni var den gal igen, da Locklear blev anholdt. Foto: AP

Svære skader
TMZ har fået fingre i retsdokumenterne, og her lyder det ydermere, at Locklear udover sine aids-kommentarer også overfaldt Hayn-Hiton både verbalt og fysisk.

I den forbindelse skulle hun have pådraget sig så svære skader på hænder og fødder, at hun ikke var i stand til at passe sit arbejde, hvilket kostede på lønchecken.

- Det har trukket store veksler på vores klient og hendes børn. Da Locklear entrerede afvænningsklinikken, havde vi håbet, at hun ville lære af sine fejl og angre over for de, hun har påført skade, siger Kevin Flahavan, advokat for Jennifer Hayn-Hiton, til TMZ.

Han fortsætter.

- Vi har rakt hånden ud, men hun ignorerer os igen og igen. Det blev tydeligt, at Locklear ikke vil anerkende sig sit ansvarlig for egne handlinger.

Det vides endnu ikke, hvor mange penge søgsmålet lyder på, men beløbet dækker lægebehandlinger, svie og smerte samt tabt indtægt, lyder det.

TMZ har forsøgt at få en kommentar fra Heather Locklears repræsentanter. Uden held.