Verdensstjerne: Jeg føler mig grim og kan næsten ikke gå

Reality-stjernen afslører i det sidste nye afsnit af tv-serien 'Keeping Up With The Kardashians', at hun har meget svært ved at takle sin graviditet

Khloe Kardashian snakker om babynavne med paparazzifotografer i LAX Airport. Video: Splash

De små babyer bliver smuttet ud som mandler i den berømte Kardashian-familie. Både den 37-årige Kim Kardashian og hendes halvsøster Kylie Jenner har for nylig beriget familien med en lille baby hver. Og nu er det snart den gravide 33-årige Khloe Kardashians tur til at sætte et barn i verden.

Khloe Kardashian bekræftede på de sociale medier lige før juleaften sidste år, at hun var gravid.

- Min største drøm er gået i opfyldelse. Vi skal have et barn, skrev reality-stjernen på sin instagram-profil om det barn, hun skal have sammen med kæresten Tristan Thompson..

Meget har simpelthen haft fokus på graviditet og fødsler gennem det sidste års tid i familien Kardashian, og således er det naturligvis også i det sidste afsnit af den populære reality-tv-serie 'Keeping Up With the Kardashians', hvor der bliver snakket, store maver, babyer, graviditet og kvalme i lange baner.

Det skriver magasinet People

(artiklen fortsætter under billedet)

Khloe har kvalme hver aften og har store smerter på grund af prostegoron-piller. (Foto: All Over Press)
Khloe har kvalme hver aften og har store smerter på grund af prostegoron-piller. (Foto: All Over Press)
 

Jeg har kvalme hver aften
I programmet afslører Khloe, at hun på grund af et lavt niveau af det vigtige prostegoron-hormon har været nødt til at tage prostegoron-piller., og det har givet hende nogle utrolige smerter under graviditeten. Samtidigt med, at hun har følt det som tortur, at hun to gange dagligt skulle indsætte pillerne vaginalt.

- Det er ikke sjovt. Jeg føler mig syg hver nat. Jeg har kvalme hver aften. Jeg føler mig stor og grim, Og jeg kan næsten ikke gå, fortæller Khloe i afsnittet om sin problematiske graviditet.

Nedfrysning af æg og surrogata-mor
I afsnittet fortæller Kourtney Kardashian, at hun overvejer at fryse et æg ned, fordi hun endnu ikke føler sig færdig med at få børn. Kourtney har i forvejen tre børn med eks-kæresten Scott Disick.

Kim Kardashian fortæller også i afsnittet, hvordan det er få et barn med en surrogat-mor. Sammen med Kaney West har hun datteren North og sønnen Saint, og parret har netop fået den lille datter Chicago med hjælp fra en surrogat-mor.

Khloe holder sig omkring sin gravide mave. (Foto: All Over Press)
Khloe holder sig omkring sin gravide mave. (Foto: All Over Press)
 

Her er Khloe mere stylet og fremviser stolt sin graviditet. (foto: All Over Press)
Her er Khloe mere stylet og fremviser stolt sin graviditet. (foto: All Over Press)
 

 

 

 

1 af 4 Khloe har kvalme hver aften og har store smerter på grund af prostegoron-piller. (Foto: All Over Press)
2 af 4 Khloe holder sig omkring sin gravide mave. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Her er Khloe mere stylet og fremviser stolt sin graviditet. (foto: All Over Press)
4 af 4 Den 33-årige Khloe Kardashian har haft en problematisk graviditet og føler sig stor og grim. (Foto: All Over Press)
42 kommentarer
Vis kommentarer