Verdensstjerne overrasker: Støtter dansk landshold

Det danske U21-landshold i fodbold møder mandag Tyskland i en kvartfinale til EM, og de får opbakning fra en noget uventet side

Når Danmark møder Tyskland ved U21-EM mandag, har de en verdenskendt stjernes opbakning. Foto: Mark Von Holden/Ritzau Scanpix
Når Danmark møder Tyskland ved U21-EM mandag, har de en verdenskendt stjernes opbakning. Foto: Mark Von Holden/Ritzau Scanpix

Når Danmark mandag møder Tyskland i kvartfinalen til U21-EM, kan de tænke på, at en helt særlig fan følger med.

Søndag mødte landsholdet nemlig helt tilfældigt den verdenskendte skuespiller Jamie Lee Curtis, som kom hen for at tale med holdet og staben.

Hun har nemlig danske aner og var derfor interesseret i, hvad det danske fodboldhold mon lavede på hotellet i Budapest, skriver skuespilleren selv i et opslag på Instagram.

Siden har det danske U21-landshold også delt billedet på Facebook af Jamie Lee Curtis i en dansk landsholdstrøje, som hun fik på grund af sit danske ophav.

Jamie Lee Curtis' mor, Janet Leigh, havde nemlig danske aner fra Bornholm, skriver skuespilleren i opslaget. Det er Janet Leighs bedsteforældre på moderens side, der immigrerede fra Danmark til USA, hvilket vil sige, at Jamie Lee Curtis' oldeforældre var danskere.

Spiller kvartfinale
Jamie Lee Curtis fik altså trøjen i gave af det danske U21-landshold, og det kan være, hun tager den på igen mandag aften.

Her spiller Danmark nemlig kvartfinale ved EM klokken 21, og det kan vise sig at blive en svær en af slagsen. Selvom det danske U21-landshold er ubesejret i de seneste 16 kampe, er det en stærk modstander fra Tyskland, de møder mandag.

Tyskerne har slået det danske U21-landshold ved alle af de seneste fire indbyrdes opgør, så det er noget af en stimer, de danske drenge kan bryde mandag, hvis de tager sejren.