Verdensstjerne sagsøgt af dansker

Kim Kardashians nye 'KKW'-skønhedsplejeserie minder alt for meget om Kirsten Kjær Weis' produkt, der bærer navnet 'KW'. Derfor har hun nu lagt sag an mod megastjernen

Kim Kardashian West må ikke kalde sit nye produkt for 'KKW', hvis det står til skaberen af 'KW'. Foto: All Over Press
Kim Kardashian West må ikke kalde sit nye produkt for 'KKW', hvis det står til skaberen af 'KW'. Foto: All Over Press
Følg Internationale kendte

- Det handler om at beskytte vores omdømme og vores forretning. Vi har i mange år arbejdet hårdt for at etablere vores brands identitet og vores unikke markedsposition.

Sådan lyder det fra den danske makeupartist Kirsten Kjær Weis i en udtalelse til Ekstra Bladet, efter det er kommet frem, at hun har lagt sag an mod verdensstjernen Kim Kardashian, som hun mener driver plat på Kirsten Kjær Weis’ egen virksomhed.

Kardashian-søster deler frækt foto: Men fans går amok

Kim Kardashian har lanceret sin eget makeup-serie med navnet ’KKW’, der er lig med hendes initialer Kim Kardashian West. Men ifølge Kjær Weis, der er født i Danmark, men bosiddende i New York, minder det alt for meget om hendes eget produkt, der bærer navnet ’KW’.

Kim Kardashian er blevet en verdensstjerne ved blandt andet at have sit eget realityprogram 'Keeping up with the Kardashians'. Foto: Privat
Kim Kardashian er blevet en verdensstjerne ved blandt andet at have sit eget realityprogram 'Keeping up with the Kardashians'. Foto: Privat
 

I retsdokumenterne lyder det ifølge TMZ, at Kim Kardashians krænkelse er sket ’vidende, villig og bevidst’ med den intention at forvirre kunderne.

Ifølge TMZ kræver danskeren, at Kim Kardashian prompte ændrer navnet på sit produkt og betaler en ikke-oplyst erstatning.

Se fræk Kim Kardashian uden bh

Ekstra Bladet har været i kontakt med Kirsten Kjær Weis’ presseansvarlige, der bekræfter søgsmålet. I en udtalelse lyder det videre, at Kjær Weis og hendes hold sætter stor ære i dets kreationer, hvor der lægges vægt på økologiske materialer, så produkterne bliver af højeste kvalitet.

- Kjær Weis er en autoritet og en respekteret stemme inden for økologisk makeup. Hun har beskyttet og vil altid beskytte sin ophavsret og den respekt, hun har skabt om sit brand over de sidste syv år, lyder det i udtalelsen.

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.