Verdensstjerne var forsvundet siden søndag: Nu er hun fundet

Sangerinden Sinead O'Connor er fundet i god behold, beretter nyhedsbureauet Reuters

Her ses Sinead O'Connor på den røde løber i 2011. (Video: Splash)

Politiet i byen Wilmette i staten Illinois i USA udsendte mandaf en efterlysning af den verdensberømte irske sangerinde Sinead O'Connor.

Det skrev verdens førende filmblad Variety under titlen 'Breaking News'.

Klokken 21.15 citerer nyhedsbureauet Reuters politiet i Chicago for, at den irske sangerinde er lokaliseret og i god behold.

Sinead O'Connor er ikke imponeret over støtten fra familien. (Foto: AP) Intl. kendte Sinead O'Connor raser efter selvmordsforsøg

Efterlysningen kom efter, at Sinead O' Connor tog ud på en cykeltur i Wilmette-området, men aldrig vendte tilbage. O'Connor startede cykelturen allerede kl. 6.00 i søndag morgen.

Det var en bekendt til O' Connor, der henvendte sig til politiet med sin bekymring. Der er ikke yderligere oplysninger netop nu. Men sagen bliver hele tiden opdateret, når der kommer nye oplysninger.

Intl. kendte Sinead O'Connor lagde selvmordsbrev på Facebook

Artiklen fortsætter under billedet:

O'Connor fotograferet under en koncert. (Foto: AP)
O'Connor fotograferet under en koncert. (Foto: AP)

Politiet har ikke meldt ud, om de frygter, at den irske verdensstjerne vil begå selvmord. Det er ikke mere end et halvt år siden, at hun modtog medicinsk behandling efter at have truet med selvmord på Facebook.

- Jeg har taget en overdosis. Der er ingen anden måde at få respekt på. Jeg er ikke hjemme. Jeg er på et hotel et sted i Irland under et andet navn. Hvis det ikke var fordi, jeg skrev dette, ville mine børn og familie ikke engang opdage det, skrev Sinead O'Connor.

Sangerinden har kæmpet med mentale problemer gennem det meste af sit liv.

I 2007 fortalte O'Connor til Oprah Winfrey, at hun forsøgte at at begå selvmord som 33-årig, og at hun siden 2003 har været diagnosticeret med en bipolar lidelse, hvilket er en psykisk lidelse, der er karakteriseret ved udtalte, periodiske svingninger i stemningslejet i såvel manisk som depressiv retning.

Gennembrud skrevet af Prince
Sangerinden blev for alvor kendt i slutningen af 1980'erne, da hun udgav albummet "The Lion and the Cobra. Kort tid senere kom hendes kommercielle gennembrud med sangen "Nothing Compares 2 U", der er skrevet af nyligt afdøde Prince.

Hun har også gjort sig bemærket med en række kontroversielle optrædener og udtalelser og blandt andet ytret sig om religion, kvinders rettigheder og misbrug af børn.

Sinéad O'Connor optrådte i 2007 på Smukfest. En optræden, hvor sangerinden ifølge anmelderne virkede fraværende. Bedre stod det efter sigende til ved Tønder Festival i 2013, hvor hun fik fine anmeldelser efter sin optræden.

1 af 2 O'Connor fotograferet under en koncert. (Foto: AP)
2 af 2 Sinead O'Connor tog ud på en cykeltur, men vendte aldrig tilbage. Nu er hun efterlyst i USA. (Foto: AP)
197 kommentarer
Vis kommentarer