Verdensstjernen havde et krav til ham før de kunne date

Game of Thrones-stjernen Sophie Turner forlangte en vigtig ting af sin date, sangeren Joe Jonas 

For næsten nøjagtigt et år siden overraskede sangeren Joe Jonas og Game of Thrones-stjernen Sophie Turner alle, da de pludselig blev gift i et kapel i Las Vegas,  hvor de blev viet af en mand klædt ud som Elvis.

Nogle måneder senere sagde de igen ja til hinanden på ægte Hollywood-måde ved et stort bryllup i det sydlige Frankrig.

Men nu afslører Joe Jonas overfor talkshow-værten James Corden, at Sophie Turner havde et meget vigtigt krav til ham, før hun overhovedet ville date med ham.

'Sophie sagde til mig, at hvis jeg skulle date med hende, var det et krav, at jeg skulle se Harry Potter-filmene'.

Sophie Turner er i hele verden kendt for sin markante rolle som Sansa Stark i den populære tv-serie Game of Thrones. Foto: HBO.
Sophie Turner er i hele verden kendt for sin markante rolle som Sansa Stark i den populære tv-serie Game of Thrones. Foto: HBO.
 

I Storbritannien sender man hvert år til jul alle Harry Potter-filmene på tv. Og på det tidspunkt genser Sophie Turner altid samtlige af filmene. Og det skulle Joe Jonas altså også.

'Jeg så derfor alle Harry Potter-filmene og forelskede mig i dem, forklarer den 30-årige Joe Jonas, der er kendt for at være en del af gruppen 'Jonas Brothers', hvor han optræder sammen med sine to brødre Nick og Kevin. Bandet udgav i 2019 singlen 'Sucker'.

Joe Jonas havde dog også selv et krav til den 24-årige Sophie Turner. Han forlangte nemlig til gengæld, at hun skulle se samtlige Ringenes Herre-filmene.

Under karantæner i forbindelse med corona-krisen har ægteparret set samtlige Harry Potter-film og Ringenes Herre-film igen.

I morgen kan ægteparret i øvrigt fejre, at de har været gift i et år.

Sophie og Joe. Foto: Shutterstock.
Sophie og Joe. Foto: Shutterstock.