Verdensstjernes søn død i bilulykke

Den 71-årige Mia Farrows søn Thaddeus døde i alvorlig bilulykke kun 27 år gammel - han er den tredje ud af Farrows 14 børn, der er død

Mia Farrow ses her med sin søn Thaddeus, der var lam på grund af polio. Nu er han død i forbindelse med et biluheld. (Foto: AP)
Mia Farrow ses her med sin søn Thaddeus, der var lam på grund af polio. Nu er han død i forbindelse med et biluheld. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Mia Farrows’ adopterede søn Thaddeus døde onsdag aften på hospitalet Danbury i staten Connecticut i USA efter en alvorlig bilulykke. Det skriver TMZ.

Thaddeus Farrow blev fundet alvorligt såret i sin bil på Route 67 og blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet, hvor han døde kun 27 år gammel. 

Han er den tredje af den 71-årige Mia Farrows 14 børn, der nu er død. Hendes søn Lark døde 35-år gammel i år 2000, og hendes søn Tam døde kun 21 år gammel i 2008.

Der er ikke noget mistænkeligt omkring dødsfaldet ifølge politiet i Connecticut.

Adopteret fra Indien
Den 27-årige Thaddeus blev adopteret af Mia Farrow fra Calcutta i Indien for 22 år siden. Den verdensberømte skuespillerinde, der slog igennem i Roman Polanskis gyserfilm 'Rosemarys Baby', har sammenlagt adopteret 10 børn og selv født fire børn.

Adoptiv-datter: Woody Allen misbrugte mig seksuelt

Hun blev også verdenskendt for sit 13-årige forhold til den verdensberømte filminstruktør Woody Allen. Hun medvirkede i 13 af de 14 film, han lavede, mens parret dannede par.

Woody taler ud: Scorede kærestens datter

 

 

 

 

 

 

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.