Vil overraske: 'Det har jeg aldrig set før'

Instruktøren bag 'The Greatest Showman' vil lave en film om popstjernen Robbie Williams' liv

Robbie Williams har flere gang optrådt i Danmark. Nu skal der laves en film om popstjernens liv. Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Robbie Williams har flere gang optrådt i Danmark. Nu skal der laves en film om popstjernens liv. Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Siden Robbie Williams blev kendt som 16-årig, da han blev medlem af boybandet Take That, har popstjernen solgt tonsvis af plader. Nu skal der laves en film om sangeren bag hits som 'Angels' og 'Rock DJ'.

Det skriver mediet Deadline.

Det er instruktøren bag musicalfilmen 'The Greatest Showman', Michael Gracey, der stå bag projektet, der har arbejdstitlen 'Better Man'.

'Robbie Williams er den 'everyman', som drømte stort og fulgte de drømme, der tog ham utrolige steder hen. Det er en historie, man kan relatere til,' siger instruktøren til Deadline og fortsætter:

Opgiver danske biografer

'Han er ikke den bedste sanger eller danser, og alligevel har han solgt for over 80 millioner plader,'

Artiklen fortsætter under videoen ...

Trods mange års slid i musikbranchen, elsker Robbie Williams stadig sit arbejde.

Aldrig set før
Der har de seneste år været et væld af biografiske film om musikere, men instruktøren sætter høje forventninger til sig selv om filmen.

'Jeg husker at komme i biografen som barn og se film, der fuldstændig overvælde mig og tænke, 'det har jeg aldrig set før'. Det er den følelse, jeg vil give publikummet,' siger instruktøren.

Jeg blev truet med halshugning

Robbie Williams har ikke haft et problemfrit liv. Sangeren har i tidens løb kæmpet med alkoholproblemer, lavt selvværd og depression, og de hårde perioder skal også skildres i filmen.

Hvornår, filmen skal have premiere, er endnu ikke offentliggjort, men efter planen vil Robbie Williams genindspille flere sange fra sangkataloget til filmen.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind