Vild forandring: Kan du genkende 'Orange Is The New Black'-stjerne?

Den nyeste og femte sæson af Netflix-serien er netop gået i gang, og Francesca Curran må undergå en vild forvandling for at ligne sin karakter 'Skinhead Helen'

Skinhead Helen ser skræmmende ud i serien, men normalt ser hun helt anderledes ud. Foto: PR
Skinhead Helen ser skræmmende ud i serien, men normalt ser hun helt anderledes ud. Foto: PR
Følg Internationale kendte

Hun er næsten umulig at genkende, når hun ikke er på skærmen og spiller racist i den populære Netflix-serie 'Orange Is The New Black', der handler om en tilværelsen for en gruppe kvinder i Litchfield fængslet.

Følger du med i serien, så kender du hende nok bedst som skaldet og racistisk. Og for at spille rollen som 'Skinhead Helen' i serien, er hun, hver gang, der skal filmes, nødt til at klippe sin hårpragt af og barbere sig helt skaldet.

På billedet ses den vilde forandring som Francesca er nødt til at gennemgå, når der skal filmes. Og det er ikke kun én gang hun skal barberes. Det er hver dag.

OITNB-stjerne afslører hvilken karakter hun hader

Slående forandring
- Jeg var i chok. I virkeligheden er jeg feminin, meget piget og jeg elsker min make-up, mine smykker og alt det, så at få taget alt det fra en. Det var.. Den første gang jeg så det tænkte jeg: okay, wow. Jeg fandt et spejl og kiggede på mig selv og tænkte, det er en slående forskel, fortæller Francesca til This is Insider.

Hun var også en lille smule bekymret i starten, for hun var netop blevet gift, og frygtede, at manden ikke ville bryde sig om hendes beslutning.

- Min mand sagde, at selvfølgelig gjorde jeg det. Der er ingen tvivl, du er en skuespiller, det er hvad du kan, og det her er en del af at være skuespiller. Ligesom enhver anden professionel, hvor du er nødt til at ofre noget, det er en del af dit job, genfortæller Francesca til This Is Insider.

Så meget skal hun igennem
'Skinhead Helen' var med første gang i sæson fire og er nu med i den nyeste og femte sæson. Imellem sæsonerne, når hun at lade sit hår gro ud, men skal sige farvel til det igen så snart optagelserne starter igen.

Kvinder fra kendt tv-serie har sagt 'ja' til hinanden

Udover, at hun skal have sit hoved barberet hver eneste dag, så får Francesca også påsat en lang række tatoveringer på sin arm, hals og hoved. Et arbejde der i starten tog omkring tre til tre en halv time om dagen. I den nye sæson har de tog skåret processen ned til en enkelt time.

Hun får også langt en tilstrækkelig mængde make-up, der giver hende ringe under øjnene, hvidere bryn og selv hendes tænder bliver gjort gråligere, det skriver The Sun.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?