Annonce:
Annonce:

Vilde billeder fra 'Avatar 2'

Bag-om-billeder fra optagelserne til 'Avatar 2' afslører, at handlingen også i høj grad kommer til at foregå under vandet - se billederne her

Her ses et billede fra storfilmen Avatar fra 2009. Se friske billeder fra den kommende Avatar 2 nede i artiklen. Foto: AP.
Her ses et billede fra storfilmen Avatar fra 2009. Se friske billeder fra den kommende Avatar 2 nede i artiklen. Foto: AP.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den britiske skuespiller Kate Winslet, der fik sit helt store gennembrud i filminstruktøren James Camerons storfilm 'Titanic' i 1997, har nu genoptaget sit samarbejde med Cameron og springer ud i en stor rolle som karakteren Ronal i den kommende storfilm 'Avatar 2'.

På Instagram-siden Avatar blev der i går lagt et billede ud, hvor man kan se et undervandsbillede af Kate Winslet fra optagelserne til storfilmen, der får premiere i år 2022. Teksten til billeder er blandt andet følgende:

'Jeg skulle lære fridykning for at spille min rolle i 'Avatar', og det var helt fantastisk. Min rekord med henblik på at holde vejret var syv minutter og 14 sekunder. Det er helt vildt.'

Det er faktisk en ganske god tid. De fleste normale mennesker kan holde vejret under vandet i tre-fire minutter, mens danskeren Stig Severinsen har verdensrekorden i Guiness Rekordbog med 22 minutter.

Annonce:

Sidste år tog still-fotografen Mark Fellman et flot undervandsbillede fra optagelserne af den amerikanske teenage-skuespiller Britain Dalton i fuld fart på en slags undervands-scooter. Billedet er for nylig lagt ud på Avatars Instagram-profil:

Den amerikanske skuespiller Sigourney Weaver springer igen ud i rollen som Grace Augustine i 'Avatar 2'.  Denne gang kommer hun dog til at tilbringe flere scener under vandet.

'Fra optagelserne til 'Avatar'-opfølgeren: Sigourney Weaver siger aldrig nej til et godt stunt, ikke engang, når det foregår under vandet'.

I den første 'Avatar'-film fra 2009 var der masser af utrolige maskiner og tekniske vidundere. Det kommer der selvfølgelig også til at være i 'Avatar 2', der blandt andet byder på en ubåd, der minder lidt om en krabbe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: