Vilde nyheder: Lukker fans ind

Kom helt tæt på Justin og Hailey Bieber, når de lukker op for privatlivet i deres nye realityserie 'The Biebers on Watch'

Kendisparret Justin og Hailey Bieber er aktuelle i en ny realityserie. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock
Kendisparret Justin og Hailey Bieber er aktuelle i en ny realityserie. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock

Hollywood-parret Justin og Hailey Bieber lader for første gang deres fans komme helt tæt på i deres nye realityserie 'The Biebers on Watch'.

'The Biebers on Watch' giver et intimt indblik i deres liv, hvor seerne får lov til at følge med, når ægteparret inviterer fans ind i deres hjem og gennem en række samtaler med venner og familie.

Det gifte par har sammen med Facebook Watch lavet den nye serie, der består af 12 korte episoder og optages ved hjælp af GoPro-kameraer, der er placeret rundt omkring i deres hjem nær Toronto.

Nina Agdal poserer topløs ved et træ

De spændte fans behøver heller ikke at vente længe mellem de korte episoder, for der bliver nemlig udgivet nye afsnit hver mandag, onsdag og fredag.

Det fortæller parret på Justin Biebers Instagram-profil.

Det første afsnit af realityserien har allerede haft premiere på Facebook. Hvis man forventer drama og intriger, kan man godt tro om igen. Det første afsnit er nemlig filmet i en idyllisk sø bag deres hjem.

I afsnittet kan man blandt andet høre parret fortælle om bruddet i deres forhold, deres genforening, og hvordan det er at være gift nu.

Rasmus Bjerg: - Utroligt usle aftaler

Når Hailey spørger Justin, hvad der er sværest ved at blive gift, svarer han:

- Der er en masse ting, jeg har brug for at arbejde på, tilgivelse, jalousi og usikkerhed, som jeg ikke var klart over, at jeg havde, før jeg valgte at tilbringe mit liv med dig.

I serien siger Hailey også, at selvom hun datede i deres pause, ville hun aldrig kunne erstatte Justin, og hun håbede hele tiden på en genforening mellem de to.

Parret mødte hinanden første gang, da de var teenagere, og i foråret 2018 begyndte kærlighedsrygterne. Samme år i juli blev parret forlovet, og få måneder senere blev de i hemmelighed gift første gang. Parret gik kort tid efter fra hinanden, men i oktober 2019 blev de gift for anden gang.