Virkelighedens 'Jessica Rabbit' smider tøjet

Den svenske model viste goderne frem i rumænsk tv-show

Se Pixee Fox vise sin 'Jessica Rabbit'-krop frem her.

Det er ikke længe siden svenske Pixee Fox vakte opsigt, takket være de omfattende kirurgiske indgreb hun har underlagt sig i bestræbelserne på at ligne tegneserie-figuren 'Jessica Rabbit'.

Den tidligere elektriker fra Stockholm har blandt andet fået løftet bagdelen, opereret næsen, øjenbrynene, læberne, gennemgået adskillige bryst-forstørrelser og senest har den 25-årige kvinde fået fjernet seks ribben for at få en ultrasmal talje.

(artiklen fortsætter under billedet)

Pixee Fox drømmer om at ligne hende her.
Pixee Fox drømmer om at ligne hende her.
 

25-årige Pixee har 167.000 fans på Instagram, som i sidste uge fik endnu mere af den barmfagre blondine at se. I forbindelse med sin medvirken i det rumænske underholdningsprogram 'Wow Biz' lovede hun nemlig at smide tøjet for sine fans, og som sagt så gjort, skriver Daily Mail.

Det blev til flere videoer, hvor hun blandt andet befinder sig nøgen i et badekar fyldt med mælk, ligger letpåklædt på en massagebriks og poserer foran et spejl kun iført trusser, mens hun dækker sine enorme silikonebryster med den ene hånd. Videoerne blev efterfølgende delt med hendes følgere på det sociale medie.

Læge er bekymret
I løbet af programmet havde Pixee Fox også en konsultation med en rumænsk læge, som tog røntgenbilleder af den 25-årige svenskers krop, og han tøver ikke med at advare andre om faren ved Pixees operationer.

- Hvis en person går med korset 24 timer i døgnet, så vil lever, nyrer og alt andet ikke sidde de rigtige steder, lød den ildevarslende besked fra lægen, hvilket frøken Fox dog ikke tager så tungt.

- Hvis jeg havde været i en bilulykke tidligere, så ville jeg brække mine ribben. Hvis det sker nu, så smadrer jeg min milt i stedet, lød svaret.

- Men jeg er ikke bekymret, for mit korset fungerer som kunstige ribben, og jeg har det på døgnet rundt, fortæller den svenske model, som indtil videre har betalt over 800.000 kroner for sine omfattende operationer.

I 2016 planlægger Pixee Fox flere operationer, blandt andet numse- og hofteimplantater, kunstige øjenvipper og fedtsugning i kinderne. Sidstnævnte skal få kinderne til at stå mere frem, fortæller hun.

Hør om Pixee Fox' omfattende operationer her.

Pixii Fox vil gerne ligne en blanding af tegneseriefigurerne Jessica Rabbit, Aurora fra Tornerose, samt Holli Would fra Cool World. (Foto: Privat). Verden på vrangen Fik fjernet seks ribben for at ligne tegneserie-figur

41 kommentarer
Vis kommentarer