Voldsom video: Justin Bieber i gade-slagsmål

Verdensstjernen kom i slagsmål med en stor sort mand foran sit hotel i Cleveland i USA - se den voldsomme video her i artiklen

Her optræder Justin Bieber under en koncert - men i går var han i gade-slagsmål i Cleveland i USA. (Foto: Polfoto)
Her optræder Justin Bieber under en koncert - men i går var han i gade-slagsmål i Cleveland i USA. (Foto: Polfoto)

Se det voldsomme videoklip, hvor Justin Bieber kommer i slagsmål med en stor sort mand her

Der er ingen tvivl om, at den unge canadier Justin Bieber har et voldsomt temperament. Det har han vist flere gange, når diverse fotografer eller andre har været lidt for nærgående.

Men  onsdag aften udviklede hans korte lunte sig til et regulært slagsmål med en stor sort mand ude foran Biebers hotel l i Cleveland. Slagsmålet blev optaget på en video, som det store amerikanske underholdnings-site TMZ har offentliggjort.

Canadieren lægger sig igen godt og grundigt ud med sine fans. (Foto: AP) Intl. kendte Justin Bieber: Jeg er ikke et dyr i zoo

Bieber blev slynget til jorden
På videoen står Bieber og den sorte fyr med ansigterne tæt på hinanden. Og så ser det ud, som om, at den sorte fyr langer et blødt slag ud mod Biebers ansigt. Og så slår Bieber ellers til med en lige højre mod den sorte fyr. Men nogen gange er overmagten simpelthen for stor. Den sorte fyr rykker kraftigt ind mod Biebers krop og tager fat i ham, før han slynger Bieber til  jorden. Flere personer forsøger at stoppe slagsmålet, men Bieber ender altså nederst i bunken.

Intl. kendte Her græder Bieber under koncert

Det er uklart, hvad der startede slagsmålet, der fandt sted ca. kl. 23.00 om aftenen. Men Bieber havde netop været tilskuer til det tredje slutspil i NBA-finalerne i basketball og var iført en fan-t-shirt for holdet  Cleveland Cavaliers. Så måske startede det hele som et regulært hooligan-slagsmål mellem to personer, der støtter hvert sit hold. Cleveland Cavaliers vandt i øvrigt 120-90 over Golden State Warriors.

Justin Bieber optræder i Parken 2. oktober - Mø spiller på årets Roskilde Festival. (Foto: AP) DK MusikNYT Mø udgiver sang med Justin Bieber

Her hilser Bieber for nylig på sin gode ven, formel 1-stjernen Lewis Hamilton. (Foto: Polfoto)
Her hilser Bieber for nylig på sin gode ven, formel 1-stjernen Lewis Hamilton. (Foto: Polfoto)
 

 

1 af 2 Her hilser Bieber for nylig på sin gode ven, formel 1-stjernen Lewis Hamilton. (Foto: Polfoto)
2 af 2 Her optræder Justin Bieber under en koncert - men i går var han i gade-slagsmål i Cleveland i USA. (Foto: Polfoto)
10 kommentarer
Vis kommentarer