Vred Kardashian vil skilles nu

Khloe Kardashian vil skilles fra basketballspilleren Lamar Odom, men realitystjernens mor er uenig i den beslutning

(Video: Splash)

Bølgerne er kendt for at gå højt i Kardashian-klanen, og denne gang handler familiedramaet om en skilsmisse, som der tilsyneladende ikke er helt enighed om.

Det skriver amerikanske E! News.

Uenigheden er opstået mellem realitypersonligheden og iværksætteren Khloe Kardashian og familiens overhoved og manager, moren Kris Jenner.

Intl. kendte Kardashian-søster vil skilles igen-igen

Det sker, efter at Khloe Kardashian i den nye sæson af familiens tv-show siger, at hun vil have gennemført skilsmissen fra den tidligere basketballspiller Lamar Odom.

For mens den 31-årige tv-stjerne er klar til at skære båndene til sin ægtemand, så er Kris Jenner endnu ikke helt klar til at give slip.

- Jeg tror, at Lamar har brug for os som en familie, siger Kris Jenner i en teaser for det kommende afsnit af familiens underholdningsshow, Keeping Up With the Kardashians, og det får datterens sind i kog.

Trods et hårdt brud, giver Khloé og Lamar deres forhold en chance til. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Khloé Kardashian trækker skilsmissen tilbage

- Lamar og jeg er ikke sammen, svarer Khloe Kardashian til sin mors holdning, mens hun lufter sin frustration over, at moren altid har været på basketballspillerens side frem for hendes.

Khloe Kardashian og Lamar Odom blev gift i september 2009, men i december 2013 søgte tv-personligheden om skilsmisse.

Khloé Kardashian har støttet sin mand, siden de skæbnesvangre dage i Las Vegas. (Foto: AP) Intl. kendte Basketstjerne udskrevet efter narko-kollaps på bordel

I efteråret 2015 blev Lamar Odom fundet livløs på et bordel efter indtagelse af narkotika, og skilsmissen blev i den forbindelse sat på pause, så tv-personligheden kunne støtte den tidligere Los Angeles Lakers-stjerne i at komme tilbage på ret køl.

Khloe Kardashian er søster til blandt andre Kim Kardashian, som er gift med rapperen Kanye West.

12 kommentarer
Vis kommentarer