Vred sangerinde: Min kæreste er ikke legetøj

Det gør sangerinden Kylie Minogue vred, at folk kalder hendes yngre kæreste for 'toyboy'

Kylie Minogue og kæresten Joshua Sasse lader sig ikke påvirke af folks holdning til aldersforskellen. (Foto: Planet Photo)
Kylie Minogue og kæresten Joshua Sasse lader sig ikke påvirke af folks holdning til aldersforskellen. (Foto: Planet Photo)

Det er ikke første gang i verdenshistorien, at en moden kvinde har fundet lykken med en langt yngre mand, men alligevel må sangerinden Kylie Minogue lægge øre til lidt af hvert, når talen falder på hendes valg af partner.

Det skriver Bang Showbiz.

Det nye kæreste-par. (Privatfoto) Intl. kendte Kylie med ny fangst: Han laver julemaden

'Spinning Around'-sangerinden, der er født i 1968 og har rundet de 47 år, er nemlig sammen med den 28-årige skuespiller Joshua Sasse, og det har fået flere til at kalde ham for hendes 'toyboy', der bedst kan oversættes som et stykke legetøj.

- Det er nedværdigende for os begge to. Jeg vil gerne atombombe det ord. Men vi lader det ikke påvirke os, for det er ikke sådan, det er med os. Men for guds skyld, hvor ville jeg gerne have, at det ord ikke fandtes længere, siger sangerinden.

Intl. kendte Her er Kylie tæt på brystsmutter

Andre succesfulde kvinder som Madonna, Demi Moore, Jennifer Lopez - og her hjemme Ibi Makienok - har også set lyset i langt yngre mænd, og ifølge Kylie Minogue skal man huske at tænke på, hvor mange af de forhold, der går godt.

- Tænk på, hvor mange succesfulde forhold, der er på den måde. Det er tilfældigt, hvem man møder og forelsker sig i, men hvis du har en, der elsker dig, og du føler, at dit liv er bedre, fordi I er sammen... Jeg er meget glad, siger hun.

Sikket et blikfang Sloggi har fået. (Pr-foto) Intl. kendte Forbløffet Minogue: Tænk at jeg stadig er undertøjsmodel

15 kommentarer
Vis kommentarer