Whitney kaldte datteren op til sig

Mindehøjtidelighed for Bobbi kristina på torsdag i Atlanta

Få historien om Bobbi Kristina Brown her. (Video: Splash)

Hjerteskærende detaljer om, hvad der skete omkring sygesengen, da Whitney Houstons 22-årige datter, Bobbi Kristina, sagde livet farvel efter at have ligget i koma i et halvt år, er blevet tilgængelig for offentligheden.

Familie-medlemmer på både moderen og faderen, Bobby Browns, side – men ikke Bobbi Kristinas kæreste, og mulige ægtemand, Nick Gordon, der var forment adgang – var samlet på dødslejet, hvor der blev læst passager op fra biblen og sunget ’halleluja’, mens den unge kvinde kæmpede den forgæves kamp for livet.

 

Et foto af Whitney Houston stod på et bord ved sengelejet i det dæmpet belyste rum, og den berømte sanger, der døde for tre år siden, fornemmede man også var til stede.

Sangerinden Jennifer Hudson.(Foto: AP) Intl. kendte Oscar-stjerne lagde rørende billede af Whitney og Bobbi ud

- Det var som om, hun kaldte Bobbi Kristina op til sig, siger et familie-medlem til Entertainment Tonight.

Kl. 20.15 søndag aften fik moderen sit ønske opfyldt. Hendes unge datter trak vejret for sidste gang og var død.

 

Ufatteligt tab
’Bobbi Kristina er nu hos sin mor i himmelen’, hed det i en pressemeddelelse fra familien, der oplyste om dødsfaldet i mandags.

I går kaldte hendes far, Bobby Brown, i en udtalelse fra sin advokat, datteren for ’en engel’, både i nu- og datid, og at tabet var ’ufatteligt’.

nationen Narko: Lovlige stoffer dræbte Whitney

’Min familie må finde en måde at leve med hende i ånden og ære hendes minde. Vi vil takke alle for deres bønner for Krissy og for vores familie, mens vi sørger over min lille baby’, hedder det fra Bobby Brown.

Et familiemedlem siger, at Bobby Brown finder trøst i, at datteren nu er hos sin mor, og at der ikke længere vil være nogen ’smerte og bedrøvelse’.

- Hun har fået fred. Det ved han, og det finder han trøst i, siger vedkommende.

Den unge kvinde blev fundet bevidstløs med hovedet nede i badekarret i januar. (AP Photo)
Den unge kvinde blev fundet bevidstløs med hovedet nede i badekarret i januar. (AP Photo)
 

Bevidstløs i badekarret
Familien ventes at holde en minde-højtidelighed for Bobbi Kristina på torsdag i Atlanta. På grund af obduktion af liget, der kan ventes at blive besværlig og tage lang tid, bliver hun først begravet i løbet af august fra Fairview Westfield Cemetery i Newark, New Jersey, hvor hun kommer til at ligge ved siden af sin mor og morfar, John Russel Houston, der døde i 2003.

Whitney Houston er nu ikke længere gift med Bobby Brown. (Foto: AP) Underholdning Whitney er en fri kvinde

Whitney Houston døde i et badekar på et hotel i Los Angeles i 2012 efter en kokain-overdosis.

Skræmmende nok blev Bobbi Kristina fundet bevidstløs under lignende omstændigheder – med hovedet under vand i badekarret – i sit hjem i Roswell, Georgia, i januar måned i år.

Hun blev i hast bragt til et hospital, hvor hun blev lagt i kunstig koma. Senere blev hun overført til Peachtree Christian Hospice. Bobbi Kristina vågnede aldrig op igen – og til sidst drog hun sit sidste åndedrag med familien ved sin side.

Det vides endnu ikke, hvorfor Bobbi Kristina døde. (Splash News)
Det vides endnu ikke, hvorfor Bobbi Kristina døde. (Splash News)
 

Hvorfor døde hun?
En første obduktion af Bobbi Kristinas lig gav ikke noget svar på, hvorfor den 22-årige datter af Whitney Houston blev fundet bevidstløs i sit badekar.

Og fra Fulton Clounty Medical Examiner, der foretager obduktionen, lyder det, at tidsrummet til hendes død gør det ’kompliceret’ at finde svaret.

’På trods heraf vil en obduktion stadig være nødvendig for at finde en plausibel forklaring på dødsfaldet eller de bidragende faktorer hertil’, hedder det fra firmaet, der også antyder, at det kan tage ’uger’, før man er færdig.

Dødsfaldet efterforskes som en mord-sag, og interessen samler sig om samleveren Nick Gordon. (AP Photo)
Dødsfaldet efterforskes som en mord-sag, og interessen samler sig om samleveren Nick Gordon. (AP Photo)
 

Er nogen skyldige?
Myndighederne i Atlanta, Georgia, meddeler, at de undersøger dødsfaldet som en mord-sag. Bobbi Kristina blev fundet i badekarret med mærker i ansigt og på krop, hendes læber var opsvulmede, og hun manglede en tand.

Interessen – ikke mindst hos familien – falder på Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, som Whitney Houston tog til sig som et adoptivbarn, da han i 2002 var 12 år gammel.

Han var forment adgang til dødslejet og er ikke blevet set offentligt siden dødsfaldet.

Han siges at være ’ude af kontrol af sorg’ og er under selvmords-opsyn.

- Han bliver ved med at sige, at hvis bare hun havde lyttet til ham, havde tingene set anderledes ud. Hun kunne stadig have været i live’, siger en kilde til HollywoodLife.com.

Mormor Cissy Houston arver formentlig formuen sammen med sine to sønner. (AP Photo)
Mormor Cissy Houston arver formentlig formuen sammen med sine to sønner. (AP Photo)
 

Hvem arver pengene?
Bobbi Kristina var ene-arving til Whitney Houstons formue, der skønnes at være på omkring 150 millioner kroner. Pengene skulle udbetales i rater med 10 procent straks ved hendes død, så en ny portion, når hun fyldte 25, og resten som 30-årig.

Bobbi Kristina nåede derfor kun at få første udbetaling ind på kontoen, så der er stadig langt hovedparten tilbage.

Hvem skal nu arve dem?

Hendes far, Bobby Brown, er efter skilsmissen fra Whitney ude af billedet. 

Heller ikke kæresten, Nick Gordon, kommer i betragtning. Bobbi Kristina hævdede ganske vist, at de var blevet gift, men det vil Bobby Brown ikke høre tale om.

I sit testamente før sin død skrev Whitney Houston, at hvis ingen børn ’overlever mig’, skal værdierne deles mellem forældrene, de to brødre, Michael og Tommy, og hendes mand, Robert ’Bobby’ Brown.

Siden er hendes far, John Russel Brown, død, og Bobby Brown får heller ikke noget. Arven går så efter al sandsynlighed til mor, Cissy Houston, og de to brødre.

19 kommentarer
Vis kommentarer