X Factor-dommer afviser voldsrygter

Melanie Brown afviser nu både, at hendes mand har slået hende, og at de to skulle være tæt på en skilsmisse

Her kan du se lækre Mel B ankomme til 'America's Got Talent'-finalen i september. (Video: Splash)

Han tævede hende gul og blå, og derefter var de meget tæt på en skilsmisse.

Mel B og Stephen Belafonte skal ifølge de engelske medier skilles. (Foto: AP) Intl. kendte Syg Spice Girl skrider fra manden

Det er de rygter, som i den seneste tid har floreret om den tidligere Spice Girl Melanie Brown og hendes mand Stephen Belafonte. Men rygterne er ikke sande. Det fortæller Mel B på sin Instagram-profil.

- Jeg er ked af, at det tog så lang tid for mig at afvise rygterne, men min mand kunne aldrig finde på at slå mig, skriver hun om et billede, hvor hun smilende sidder ved siden at sin mand.

Rygterne begyndte, da sangerinden tidligere på måneden blev indlagt på hospitalet med en alvorlig og ukendt lidelse.

Mel B har ikke selv kommenteret de rygter, der har været om vold og skilsmisse. (Foto: AP) Intl. kendte Mel Bs datter: Han slog ikke mor

Og på grund af sin indlæggelse måtte Mel B, som er med i dommerpanelet i den britiske udgave af X Factor, den 13. december melde afbud til den første halvdel af talentshowets finale.

Da hun vendte tilbage til finalens anden halvdel, var hun ikke iført sin vielsesring, ligesom hendes hud så ud til at være fyldt med sår og skrammer.

Det er endnu ukendt, hvad superstjernen fejlede, men hendes mand var ifølge sangfuglen altså ikke skyld i de mystiske skrammer.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer