Behold solcremen på: Varmen fortsætter

Selvom den sidste del af dagen kan byde på byger, så er temperaturen fortsat oppe over 26 grader torsdag. Få dit vejroverblik her

Hør Anja Bodholdt fra DMI fortælle om dagens og weekendens vejrprognose i klippet øverst.

Smør dig ind i solcreme og tænd for ventilatoren igen i dag. DMI fortæller at den imponerende sommervarme fortsætter.

Generelt kan vi torsdag se frem til en solrig dag, mens temperaturer på omkring 26 grader  - nogle steder endda over - ligesom i går vil give Danmark sved på panden.

Hør Anja Bodholdt fra DMI fortælle om dagens og weekendens vejrprognose i klippet øverst.

Dermed får vi den endnu en sommerdag i rækken. Med høj sol og ligeså høje temperaturer, melder vagthavende meteorolog hos DMI Anja Bodholdt, som kan læse på prognoserne, at temperaturen tværs over landet vil ligge mellem 22 og 27 grader.

Dog kan de flotte vejrforhold blive afbrudt op ad dagen, når tordenbyger og skyer trækker ind over landet og lægger en lille dæmper på sommervarmen.

Gadefesten Distortion starter i dag på Nørrebro i København. Og ligesom i 2013, hvor billedet er fra, kan deltagerne se frem til lækkert sommervejr. Foto: Henning Hjorth. Samfund - 1. jun. 2016 - kl. 07:55 Sommeren er startet! Så lækkert bliver vejret i dag

Flot weekend
Også i weekenden vil vejret arte sig flot, ligesom det har været tilfældet de sidste par dage.

I klippet øverst i artiklen kan du høre hvordan sommerdagen torsdag vil forløbe temperaturmæssigt i hele landet. Samt om badevandet er godt nok til at kunne hoppe i de tillokkende blå bølger.

Allerede da sommeren tyvstartede og sendte danskerne på stranden i sidste måned, var Ekstra Bladet på Bellevue med Side 9-dronningen Josefine for at smøre strandgæsterne ind i solbeskyttelse. 

10 kommentarer
Vis kommentarer