Ny iPhone-oplader stod i brand, da Benjamin kom hjem

Benjamin Wallin er overbevist om, at hans hus var brændt ned, hvis ikke han var kommet hjem og havde opdaget, at hans iPhone-oplader stod i flammer. Se videoen af den brændende oplader her.

Benjamin Wallin filmede det syn, der mødte ham, da han kom hjem og opdagede, at iPhone-opladeren stod i flammer.

- Hvis jeg ikke var kommet hjem, kunne huset have brændt ned, siger 32-årige Benjamin Wallin til Expressen.

Han var med det samme klar over, at noget var helt galt, da han trådte inden for i sit hus i Knivsta nær Stockholm.

En lugt af brændt plast mødte ham sammen med en lyd, der fik ham til at tro, at opladeren ville eksplodere.

Teknologi TV: Sådan spotter du den farlige iPhone-oplader

Benjamin Wallin havde lige købt en ny iPhone 6 med tilhørende oplader i en butik. Efter chokket, kom vreden:

- Man bliver så vred og skuffet. Det er skræmmende, at det her kan ske, når man tænker på, hvor mange svenskere, der har disse telefoner. Jeg tager som regel opladeren ud af stikkontakten, men denne gang glemte jeg det. Det var rent held i uheld, at jeg kom hjem, før det var for sent, siger han.

Der er problemer med nogle af Apples tidligere strømadaptere. (Foto: Jonas Olufson) Mobil Apple tilbagekalder farlige opladere

Benjamin Wallin er overbevist om, at huset var brændt ned, hvis han ikke var kommet hjem i tide. Han har flere steder på nettet læst om Iphone-opladere, der bryder i brand eller eksploderer, så han håber nu, at Apple kan få sat en stopper for de farlige opladere.

Derfor vil han sende opladeren til Apple og håber, at de hurtigst muligt vil vende tilbage med svar. Benjamin Wallin er nu ikke længere så stor Apple-fan, som han var før:

- Det her har påvirket min tillid til Apples produkter. Hvor mange flere skal risikere, at deres opladere bryder i brand, siger han.

Krimi Advarsel: Mobil-oplader er brandfælde om natten

52 kommentarer
Vis kommentarer