Bjerregaard afslører: Sandheden om Aggers legendariske skifte

Det er et af de største spillersalg i Superligaens historie. Her fortæller den tidligere bestyrelsesformand og store drivkraft bag Brøndby IF, Per Bjerregaard, om den legendariske handel, da Daniel Agger blev solgt til Liverpool

Se og hør om den vilde handel her

Per Bjerregaard har haft mange titler i Brøndby IF, deriblandt læge og formand, og så var han med til at sælge forsvarstalentet Daniel Agger til Liverpool tilbage i 2006 i en af de største handler i Superligaens historie.

- De skulle bare vide, at den her handel skulle være den største handel i dansk fodbold nogensinde, siger Per Bjerregaard, da han fortæller om forhandlingerne med den engelske storklub.

Og handlen blev da også enorm, da det endte med, at Agger blev solgt for hele 63 millioner kroner til Liverpool. En handel, der satte rekord som den største i Superligaens historie, men som syv år senere blev slået, da Andreas Cornelius blev solgt til Cardiff City fra FC København for over 70 millioner kroner.

Daniel Agger skiftede i 2014 tilbage til sin gamle klub Brøndby, hvor han fik en kontrakt på to år.

Hør Per Bjerregaard fortælle om det vilde salg af Daniel Agger i klippet over artiklen

Denne 17-årige finne er ifølge The Guardian et af de største talenter i Europa. Og så er han ny mand i FC Midtjylland. (Foto: FC Midtjylland) FC Midtjylland FCM henter et af Europas største talenter

(Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Bendtner får seks måneder til at overbevise

Per Bjerregaard spekulerer over Magnus Erikssons skifte til Brøndby IF

Hør Troels Bech fortælle om Brøndbys transfervindue her

Ekstra Bladets sportschef fortæller om Brøndbys transfervindue

25 kommentarer
Vis kommentarer