Annoncørbetalt - CoolStuff.dk

I tvivl om julegaverne? Her er den ultimative ønskeliste julegaverne.

Det er altid en udfordring, at finde de rigtige julegaver. Så for at gøre december lidt nemmere for dig, får du her ny inspiration til dine egne og familiens gaver.

Med julens mange glæder følger også ofte fortvivlelse og rådvildhed over de mange gaver, der skal købes. For hvad skal man købe til ens kære, og hvad ønsker man sig egentlig selv?

For at gøre det lidt nemmere at vælge de rigtige gaver, har vi her samlet en oversigt over nye, fede gaveideer, så du kan blive inspireret til gaver, der bliver værdsat og husket. Og der er gode forslag til hele familien.

Wellness til mor
Mor har altid fortjent en god gave, og måske er det i år, at hun virkeligt skal forkæles. Wellness og selvforkælelse er meget oppe i tiden, hvorfor det er oplagt, at give mor muligheden for at blive forkælet derhjemme.

Det kunne eksempelvis være et sammenklappeligt badekar, som hun kan slå ud, når ungerne sover, og hun endeligt har ro. Med det slået op kan hun endeligt slappe af efter lang dag med slid og slæb og nyde lidt alene tid i det varme vand.

 

Har man et badekar i forvejen, kan man i stedet vælge et sammenklappeligt fodbad fra Zenkuru, så fødderne kan komme i spabad hjemme i stuen. Det er ren luksus for den travle mor.

Gaven kunne også være en evig omgang nakkemassage i form af nedenstående nakkemassageapparat fra Zenkuru, der løsner op i de spændte muskler. Det føles fantastisk, og så er hun ikke afhængig af, at du har tid til at massere de ømme muskler. Dét har hun i hvert fald fortjent.

Øl og magneter til far
Far skal også have gode gaver, og det skal ikke være flere sokker. Hvis han er lidt handyman, eller gerne vil være det, vil han med sikkerhed sætte pris på nedenstående Magnogrib. Det er ganske enkelt et magnetisk armbånd,  der helt genialt sørger for, at han altid har styr på skruer og bits, der jo har det med at falde ned og blive væk. Sådan et har han med garanti ikke i forvejen.

Når far har været praktisk, har han måske fortjent en øl. Men hvorfor ikke give ham muligheden for at brygge sin egen? Ølbrygning er meget populært, og med et smart øl-kit som nedenstående BrewBarrel, kan far på blot syv dage brygge sin egen øl. Det vil han sætte pris på, og så er det tilmed sjovt.

 

Går far med slips, vil du også kunne gøre hans liv meget nemmere med en elektronisk slipsebøjle fra Hugogate, som rummer 54 slips og fire bælter. Med et enkelt tryk på en knap roterer slipsene, og den indbyggede belysning gør, at han altid finder det rigtige slips. Så er han fri for at lede, og de fylder heller ikke så meget. Ganske smart.

Mobilhalskæde og tæppe til søster
Så er der teenagesøsteren. Her er det meget vigtigt, at man finder den rigtige gave, og det kunne eksempelvis være en ting, der trender i resten af Europa lige for tiden. Nemlig en smart mobilhalskæde fra Vooni. Med den er søster sikker på altid at have sin telefon lige ved hånden, og den trendy mobilhalskæde passer lige så godt til festen som til spadsereturen.

Er hun mere til at læse en god bog, skal søster måske have et lækkert snug-rug i stedet. Det er det ultimative tæppe med indbyggede ærmer, så man har hænderne fri, men stadig sidder varmt og behageligt. En gave, man ikke vidste, man ønskede sig, men som hurtigt bliver uundværlig i sofaen

Biografstemning til bror
Store- eller lillebror skal naturligvis også have en fed gave eller to, og her kunne man passende købe en popcornmaskine. Det er ret blæret at have, og så er biografstemningen i hvert fald sikret, for der er altid friske, lækre popcorn til at nyde foran fjernsyn eller computer.

Når der er popcorn, skal der også være noget koldt at drikke til. Og når storebror nu er så glad for at være på sit eget værelse, hvorfor så ikke give ham et minikøleskab til kolde sodavand. Størrelsen gør, at det også er nemt at tage med sig, så han også kan nyde en kold cola på fisketuren eller på bilturen.

Har bror været rigtig artig i år, skal han måske også have en blæret højtaler, der kan sætte liv i enhver fest eller bare det nærmeste gadehjørne. Denne mobile cityrocker højtaler fra Vooni  leverer krystalklar lyd uanset, hvorhen han tager den med. Og så kan den naturligvis også sættes til fjernsynet, så han med popcorn og kolde sodavand får nærmest sin egen hjemmebiograf med glimrende lyd.

Coolstuff

På coolstuff.dk finder du alle de nævnte julegaver fra artiklen samt tusindvis af andre gaveideer. Du skal blot klikke her og søge på det, du gerne vil læse mere om eller tjek vores Top Seller liste. Du kan endda vælge at få dit køb pakket ind og leveret hjem til dig, så du undgår den travle juleshopping.

Rigtig god december og glædelig jul.

 

Artiklen er sponseret af coolstuff.dk