TV: Homo-Sex and The City

Den nye HBO-serie 'Looking' følger tre homoseksuelle venners jagt på kærlighed i San Francisco

I 1998 bragede fire halvmodne kvinder fra New York ind i folks bevidsthed, da de tronede frem på skærmen i den yderst populære HBO-serie 'Sex and The City'.

TV: Superstjerner i ny hårdkogt krimiserie

Succesen fortsatte i seks år, hvorefter serien efter 94 afsnit stoppede i 2004.

TV: Muhammad Alis hårde kamp

Nu er HBO på banen med den nye serie 'Looking', hvor hovedpersonerne ikke er fire kvinder fra New York, det er tre homoseksuelle mænd fra San Francisco.

TV: Desperat single-nørd i Los Angeles

De tre mænd i serien er ligesom tøserne fra 'Sex and The City' på udkig efter kærlighed, og det er bestemt ikke problemfrit.

TV: 'Game of Thrones'-stjerner roser Coster-Waldau

Hovedpersonerne er den 29-årig computerspils-designer Patrick (Jonathan Groff), som lige er blevet single, kunstneren Agustín (Frankie J. Alvarez) på 31 år, som ikke er sikker på, at monogami er vejen frem, og den 39-årige tjener Dom (Murray Bartlett), der lider af alderkrise.

TV: Knaldfrække dansesild rammer skærmen

I en pressemeddelelse skriver HBO, at 'Looking' råt for uforsødet skildrer de tre venners liv og erfaringer med kærligheden i det liberale San Francisco, som har ubegrænsede muligheder og rettigheder for homoseksuelle mænd.

Vennernes historier om søgning efter lykke og intimitet sammenflettes ifølge HBO på underholdende og dramatisk vis.

Looking har 20. januar premiere på HBO Nordic, som du kan få adgang til lige HERDer hygges i den nye HBO-serie 'Looking'
Der hygges i den nye HBO-serie 'Looking'