TV: Twerking-katastrofe var fup

Videoen med en ung kvinde, der ryster røv op ad en dør, er gået verden rundt. Men den er ikke ægte, afslører amerikansk studievært

Det lignede et katastrofalt forsøg på en god gang twerking op ad en dør. Men videoen af den unge kvinde, der bliver afbrudt i sin dans og vælter ned i et bord, hvor hun på grund af nogle tændte stearinlys sætter ild til sig selv, har vist sig at være et stort fupnummer.

Se den sjove fup-video i klippet herover artiklen

Det afslørede Jimmy Kimmel i sit talkshow Jimmy Kimmel Live, der vises på ABC.

TV: 'Twerking'-forsøg ender helt galt: Sætter ild til sig selv

Under påskud af at have kvinden fra videoen, der kalder sig selv Caitlin Heller, med på en Skype-forbindelse, interviewer han den unge kvinde om episoden.

- Jeg ville slet ikke uploade videoen, men min ven overtalte mig til det, fortæller hun, inden Jimmy Kimmel afslører, at den unge kvinde slet ikke sidder derhjemme, men inde i studiet bag et forhæng, og at hele videoen er et setup, som han står bag.

- Vi lavede videoen for to måneden siden og lagde den på YouTube, fortæller Jimmy Kimmel og understreger, at de ikke selv gjorde mere end det for at få den spredt.

Alligevel er den nu blevet set over ni millioner gange på YouTube og er blevet vist på flere medier verden over.

Se afsløringen her

Den unge kvinde, der ellers har forklaret, at hun lavede videoen til sin kæreste, kunne også afsløre, at hendes navn slet ikke er Caitling, men Daphne. Og selv om det i videoen ser ud som om, hun slår sig voldsomt, så er det næppe tilfældet. Den unge kvinde er nemlig stuntman, fortalte hun i Jimmy Kimmels show.