Smag Californisk kultvin i 10 årgange

Ved den Californiske messe er det muligt at deltage i en smagning af Dunn Howell Cabernet Sauvignon i 10 årgange.

I forbindelse med den Californiske vinmesse er det muligt at deltage i en yderst sjælden smagning hvor der skal smages10 årgange af kulthuset Dunn Winery’s topvin Howell Mountain Cabernet Sauvignon.

Dunn Winery ligger i byen Angwin nær St. Helena ved Howell bjergene i Napa Valley. Efter at have været vinmager på Caymus i Napa besluttede Randy sammen med sin kone Lori at starte Dunn Winery i 1972. Det er stadig familien som driver dette mindre vinhus med fokus på Cabernet Sauvignon, små mængder og en høj kvalitet. Sønnen Michael som er vinmager er ved ligeså langsomt at tage over fra sin far og datteren Kristina planlægger også at træde ind i vinhuset efter sin uddannelse.

Klimaet ved Howell bjergene er lidt køligere end i resten af Napa og det er netop det Dunn stræber efter. Husets marker ligger i 700 m. højde og man høster generelt før alle andre. Vinene når sjældent over 14 % i alkohol og det er vel og mærke vine som givet er blandt de mest gemmeværdige i Napa. De fleste årgange vil uden problemer kunne gemmes op til 30-35 år. Vinkritikerne er også begejstrede. Husets topvin Howell Cabernet Sauvignon scorer over 95 point i stort set alle de seneste årgange af Robert Parker.

På masterclassen skal der smages følgende årgange af Dunn Howell Mt. Cabernet Sauvignon:

1988, 1993 (Petit Sirah), 1998, 2002, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009.

Det vil være KK Wine som vil føre deltagerne gennem vinene og fortælle om huset.

Smagningen foregår d. 25 maj og bestilling af billet og mere information kan findes her: Der vil kunne være 24 pladser til denne eksklusive smagning som koster 699 kr.

Læs også: Smag over 200 Californiske vine

0 kommentarer
Vis kommentarer