Annonce:
Annonce:

Smag top brunello i flere årgange

I forbindelse med Vin d'Italia som afholdes d. 19 og 20 April i København vil det være muligt, at deltage i en eksklusiv masterclass med Brunello huset Casanova di Neri.

Annonce:
Følg Vin

Vingården Casanova di Neri blev grundlagt i 1971 da Giovanni Neri købte ejendommen i den østlige del af Montalcino, et af de mest attraktive områder at dyrke vindruer i. I 1983 overtog sønnen Giacomo ejendommen og med hjælp fra hans gamle studiekammerat på vin universitetet i Firenze, den berømte Carlo Ferrini, blev kvaliteten sat i højsæde.

I år har Giacomo fejret sit 30 års jubilæum med årgang 2008 af Casanova di Neri Brunello og han dyrker i dag druer på 4 ejendomme::Pietradonice, Cerretalto, Cetine og Fiesole. Siden 2001 årgangen af Tenuta Nuova Brunello, som blev kåret som nr. 1 på top 100 Winespectator er det gået stærkt for Casanova di Neri og vingården er i dag blandt toppen af Brunello vinene og har adskillige gange modtaget 100 point for Cerretalto.

Annonce:

Nu er det muligt at møde Pier Luigi Bonari fra Casanova di Neri samt smage de spændende vine når de gæster København i forbindelse med Vin d’Italia.

Der vil blive mulighed for at smage følgende vine:

Rossi di Montalcino 2010

Rosso di Casanova di Neri 2010

Brunello di Montalcino 2007

Brunello di Montalcino 2008

Brunello Tenuta Nuova 2001 (nr. 1 på top 100 Winespectator)

Brunello Tenuta Nuova 2008

Masterclassen med Pier Luigi Bonari vil foregå d. 20 April kl. 15.30-16.30 og koster kun 275 kr. Der vil kun være ganske få pladser til rådighed så først til mølle. Billetter kan købes her.Læs også her: Mød en af Barolos ypperste vinmagere i København

Læs også: Smag de kostbare og berømte vine fra GAJA

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: