Smag top brunello i flere årgange

I forbindelse med Vin d'Italia som afholdes d. 19 og 20 April i København vil det være muligt, at deltage i en eksklusiv masterclass med Brunello huset Casanova di Neri.

Vingården Casanova di Neri blev grundlagt i 1971 da Giovanni Neri købte ejendommen i den østlige del af Montalcino, et af de mest attraktive områder at dyrke vindruer i. I 1983 overtog sønnen Giacomo ejendommen og med hjælp fra hans gamle studiekammerat på vin universitetet i Firenze, den berømte Carlo Ferrini, blev kvaliteten sat i højsæde.

I år har Giacomo fejret sit 30 års jubilæum med årgang 2008 af Casanova di Neri Brunello og han dyrker i dag druer på 4 ejendomme::Pietradonice, Cerretalto, Cetine og Fiesole. Siden 2001 årgangen af Tenuta Nuova Brunello, som blev kåret som nr. 1 på top 100 Winespectator er det gået stærkt for Casanova di Neri og vingården er i dag blandt toppen af Brunello vinene og har adskillige gange modtaget 100 point for Cerretalto.

Nu er det muligt at møde Pier Luigi Bonari fra Casanova di Neri samt smage de spændende vine når de gæster København i forbindelse med Vin d’Italia.

Der vil blive mulighed for at smage følgende vine:

Rossi di Montalcino 2010

Rosso di Casanova di Neri 2010

Brunello di Montalcino 2007

Brunello di Montalcino 2008

Brunello Tenuta Nuova 2001 (nr. 1 på top 100 Winespectator)

Brunello Tenuta Nuova 2008

Masterclassen med Pier Luigi Bonari vil foregå d. 20 April kl. 15.30-16.30 og koster kun 275 kr. Der vil kun være ganske få pladser til rådighed så først til mølle. Billetter kan købes her.Læs også her: Mød en af Barolos ypperste vinmagere i København

Læs også: Smag de kostbare og berømte vine fra GAJA

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Vin
Seneste i Vintest
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere