Smag Pingus og Sissecks andre vine

I forbindelse med den spanske vinfestival, er det nu muligt at komme med på en eksklusiv smagning af Peter Sissecks vine fra de senere år

Peter Sisseck kræver vist ikke den store introduktion, da han uden tvivl er landets mest kendte vinmager og så endda for spaniens dyreste vin Pingus. En vin som blev introduceret i 1995 fik 100 point af Parker og siden endte på Atlanterhavets bund, eller i hvert fald den del, som skulle sælges i USA. Vinen kommer fra Ribera del Duero i det nordlige Spanien. Ribera del Duero ligger på et plateau 800 m. over havets overflade og med floden Douro skærende gennem regionen. Netop Dourofloden er vital for vinproduktionen, da klimaet er meget tørt med varme somre og knastørre og iskolde vintre. Men også højden gør at vinene forbliver mere kølige, frugtige og syrerige end f.eks. vinene fra Rioja.

På masterclassen skal der smages følgende vine fra de senere år:

PSI 2012

Q2 Sardonia 2011

Quinta Sardonia 2010

Flor de Pingus 2009

Pingus 2008

Endvidere vil der være mulighed for at møde vinmagerene og smage to andre spændende spanske huse på denne smagning:

Raquel Martínez Pérez – Terras Gauda

2013  Terras Gauda ‘Abadia de San Campio’ Albariño · Rías Baixas

2013  Terras Gauda ‘El Clásico’ Albariño · Caiño · Loureira · Rías Baixas

 

Maria Velazquez – Casa Los Frailes  

2011  Casa Los Frailes · Monastrell · Terres dels Alforins · WWF Biovin

2011  Casa Los Frailes · Monastrell «1771» Viñas Viejas · Terres dels Alforins · Biologico

 

Smagningen vil blive gennemført af Jørgen Christian Krüff fra Esprit du Vin i samarbejde med vinmagerne.

Smagningen foregår i forbindelse med Spansk Vinfestival fredag 26. september kl. 15.30-17.00. Prisen er kun 475 kr + billet til den spanske vinfestilval 150 kr. Der er et yderst begrænset antal pladser. Læs mere eller køb billet her

 

Læs om den spanske vinmesse her

Deltagelse i Masterclass kræver samtidig billet til Spansk Vinfestival.

0 kommentarer
Vis kommentarer