Sherry og tapas

Kom til spændende sherryseminar

Und dig selv chancen for at stifte bekendtskab med denne mangfoldighed af vine fra Sherrytrekanten: Jerez de la Frontera, Puerto de Santa María og Sanlúcar de Barrameda i Cádiz- provinsen i Andalusien.


Sherry er ikke blot Sherry men en bred palet af forskellige typer vin. Fra de lyse gyldne, næsten grønlige til de mørke brune, næsten sorte. Fra de meget tørre til de meget søde, fra de helt friske og frugtige over de fyldige og nøddeagtige til de cremede rosinagtige.


Den entusiastiske Sherry Educators trio med Peter Koch Jensen, Søren Illum & Kim Hintze fra www.sherrybodega.dk vil indvie jer i Sherryverden ved en grundig introduktion til området, vinen og dens spændende fremstillingsproces. Ved samme lejlighed får du mulighed for at smage på 8 typer sherry: Manzanilla, Fino, Amontillado, Oloroso, Medium, Cream, Moscatel og PX, med matchende tapas, sponsoreret af Sherry Consejo Regulador for Sherry: www.sherry.org
 
Smagningen foregår i forbindelse med Spansk Vinfestival lørdag. 27. september kl. 15.30-16.30. Prisen er kun 200 kr. og inkluderer adgang til den spanske vinfestival lørdag fra kl. 13.00 – 15.30.  Der er et yderst begrænset antal pladser.

Læs mere eller køb billet her

Læs om den spanske vinmesse her

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer