Smag på over 200 vine på Spansk Vinfestival

Mød mere end 20 importører og smag vine fra hele Spanien.

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2018, der afholdes 14. og 15. september i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

Det er 10. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten, en praktisk glasholder (værdi 50 kr.) samt et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide (værdi 70 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger. Det anbefales at købe billet til 'Spansk Vinfestival 2018' i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

Bagsværd Vinhandel, Chorines, Coop Danmark, ICEX Madrid, DO Rioja, D'Wine, Erik Sørensen Vin, FiniVin, Genereux, Hans Just, Kjær Company, La Tienda, L'Esprit du Vin, Philipson Wine, Ribera del Duero, Salling Group, Spiegelau, Strandgaarden Wine & Spirits A/S, Theis Vine, Vinoble / Østjysk Vinforsyning, Wine Traveller.

Se smagekataloget her: Spansk 2018 smageprogram.net.pdf

Kom også til stor Tysk Vinfestival - læs mere her.

 

Køb din billet her.

Hvad?: Spansk Vinfestival 2018 - du kan smage mere end 200 vine

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 14. september fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20. Lørdag 15. september fra kl. 14-16.30 og igen fra kl. 17.30-20

Køb din billet her.

Se de forskellige masterclasses her. Alle er udsolgte.

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.