Annonce:
Annonce:

Kom til Gin & Cocktail Festival

Smag på gin og cocktails i Politikens Hus 19. og 20. maj

Annonce:
Følg Vin

Gin buldrer derudaf og er nu den spiritus, som vokser mest herhjemme. Der er ingen tvivl om, at gin og tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år; men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset, og flere destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker.

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der i 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689.

Annonce:

Gin anvendes i dag mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, dry Martini og Tom Collins – men også i cocktails som Long Island Ice Tea. På festivalen vil man kunne møde en række af de mest kendte ginmærker og stifte nærmere bekendtskab med disse. Men også cocktail bølgen huserer og derfor vil der også være mulighed for at blive inspireret og smage på nogle af de mange spændende cocktails som dukker op og som vil blive serveret på festivalen. Her vil det være muligt at smage lige fra cocktails med gin til cocktails med rom, vodka, whisky og sågar akvavit.
 

Vi slår dørene op for festivalen d. 19 og 20 maj i København. Her vil du kunne møde en række af de førende importører af spiritus som sammen med en række af de førende bartenderen vil servere en række spændende cocktails og rom.

En række smagsprøver vil være gratis, andre vil kunne købes for et beskedent beløb.

Se smagekataloget her: GIN17_net_opslag.pdf

Følgende importører kan du møde på festivalen:

Sprit & Co, Interbrands, Pernod Ricard, Juuls, Hans Just, Mosgaard Whisky, Innsale.dk, 1975bySimon.dk, Skotlander, Herbie Gin, Theobrands, Den Nye Spritfabrik og Whisky.dk. Flere udstillere følger.

Du kan købe billet her.

Hvad? Gin & Cocktail Festival 2017

Hvor? I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår? Fredag 19. maj fra kl. 16.00 -20.00 UDSOLGT

Annonce:

                   Lørdag 20. maj fra kl. 14.00 -17.00 Få billetter og igen fra kl. 18.00 -21.00 Få billetter

Hvor meget? Priser fra 200 kr. Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et eksklusivt smageglas (værdi 60 kr.), samt Whisky & Rom Magasinet (værdi 70 kr.).

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Du kan købe billet her.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: